Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1722799100512.webp

Hocanın bundan sonra açıklamalarında sert ve yıkıcı olmalı yapıcı olursa bu yönetim tarafından ilk fırsatta hançerlenecek.

Hatta en yakın zamanda televizyon karşısında ne istediğini açık dille söylemeli yoksa Dursun Özbek ve Metin Öztürk tarafından birkaç olumsuzlukta sırtından vurulabilir.
umut ışık hocadan sert yorumlar istiyor :d

Yani çıkıp yönetimi koruyucu hiçbir açıklama yapmamalı neyse onu söylemeli yapabilir mi pek sanmıyorum patrona karşı gelemez ama ortamı ona yönlendirebilir.
Hoca sağlam nafaka ödüyor olabilir o yüzden maaşa muhtaç gibime geliyor. Dursunu korumasina başka anlam veremiyorum

Okan Buruk, kaybedecegi hicbisey olmadiginda cok iyi teknik direktordu.

Basari elde ettikce, ne yazikki korkaklasti. Basma kalip bildiklerini yapmaya, hatalarindan ders almamaya basladi.

Ornegin eski Okan Buruk Sara’yi deep lying playmaker olarak deneyebilirdi.

Simdi dener mi, hic sanmiyorum.

yok tamamen ciddi yazdım, dünya genelindeki tanımlamaların farkındayım ve rahatsız olduğum şey futbola o gözle bakılması zaten, şunları şunları yapamayan diye sıraladığın şeylere bak bu seviyede bunları yapamayıp hala bek diye oynayan adam varsa da kanat falan denmesi lazım ona
Beke köhnü kanada ziyech zaha niye koyuyoruz o zaman biz, böyle oynayacaksak ona uygun adam alınır ya da böyle oynanmaz ona göre dizilim ve sistem geliştirilir, bunun nesi yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt