Geçen Sara haberinde uçak infosu vermişti doğru çıktı.
Ins. Dogrudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki sezon once sampiyon oldu ya Kopenhag knk.Evet ama şampiyonluğu yok Jelert’in.
Kopenhag topu kullandığı senaryolarda geçen sene hep sıçmış, kendinden üstün takımlara iyi oynamış kapanarak, yani bizim tam tersimiz.
umut ışık hocadan sert yorumlar istiyor :dHocanın bundan sonra açıklamalarında sert ve yıkıcı olmalı yapıcı olursa bu yönetim tarafından ilk fırsatta hançerlenecek.
Hatta en yakın zamanda televizyon karşısında ne istediğini açık dille söylemeli yoksa Dursun Özbek ve Metin Öztürk tarafından birkaç olumsuzlukta sırtından vurulabilir.
Yani çıkıp yönetimi koruyucu hiçbir açıklama yapmamalı neyse onu söylemeli yapabilir mi pek sanmıyorum patrona karşı gelemez ama ortamı ona yönlendirebilir.umut ışık hocadan sert yorumlar istiyor :d
Jelert foto çekimine uyanmış
Hoca sağlam nafaka ödüyor olabilir o yüzden maaşa muhtaç gibime geliyor. Dursunu korumasina başka anlam veremiyorumYani çıkıp yönetimi koruyucu hiçbir açıklama yapmamalı neyse onu söylemeli yapabilir mi pek sanmıyorum patrona karşı gelemez ama ortamı ona yönlendirebilir.
jeeeeleeerrrttJelert takımla idmana ne zaman başlayacak mesela? İletişim 0.
Son olaylardan sonra Zaha'nında kalması zor gibi.Lan Kerem gidecek madem Zahayı niye yedin Okan Okanoğlu??
Dünden sonra artık hiçbir şey normal olmaz eğer hoca başarılı olmaya devam etmek istiyorsa açacak ağzını yumacak gözünü.Hoca sağlam nafaka ödüyor olabilir o yüzden maaşa muhtaç gibime geliyor. Dursunu korumasina başka anlam veremiyorum
Beke köhnü kanada ziyech zaha niye koyuyoruz o zaman biz, böyle oynayacaksak ona uygun adam alınır ya da böyle oynanmaz ona göre dizilim ve sistem geliştirilir, bunun nesi yanlışyok tamamen ciddi yazdım, dünya genelindeki tanımlamaların farkındayım ve rahatsız olduğum şey futbola o gözle bakılması zaten, şunları şunları yapamayan diye sıraladığın şeylere bak bu seviyede bunları yapamayıp hala bek diye oynayan adam varsa da kanat falan denmesi lazım ona
Niye wow atıyorsunuz piyasada yerli kanat kalmadı Kerem giderse alabilecek tek bir tane adam yok.Kerem giderse Yunus net olarak kalır.