Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisi elinde olan Adamlar. Hani bonservisi limitimiz 2 Mil avro ya (kimse satılmaz ise)

1000102446.webp
1000102448.webp
1000102450.webp

Kanat alacaklar hocam barış banko zaten bir sağ kanat bulacaklar bizim için en hayırlısı bu olur geldiğimiz kaosun nedeni 4 kanat oyuncusununda üst seviye oluşu pozisyon paylaşımı yapılamadı birini oynatsan diğeri tribe giriyor taraftar bile kavgaya tutuşuyor Zaha Kerem ziyech barış kanatlarını oynatmak için 2 tane sağlam kanat olucak biri barış yedekleride yunus falan olacak artık
Alabileceklerini düsünmüyorum usta. Gitmek isteyen, sisteme uymaya. gitsin tutmakta bi fayda yok zaten ama bunlarin alabilecegini düsünmüyorum.

Erden Timur’un en buyuk hatası, citayi cok kisa surede cok yukari koydu.

Ndombele, Ziyech, Zaha, Tete transferleri hem yeterince performans vermedi hem de takimin dengeleirni bozdu.

Hepsi tutsaydi, CL’de gruptan cikabilirdik evet. Ama cok buyuk riskti, bu kadar acele edilmemeliydi, ozellikle maddi zorluklar varken. Hicbiri tutmadi, eski oyuncular ve Zaha/Ziyech’den donemsel performanslarla şampiyon olduk.

Simdi yeni yapilanma gerekiyor ancak limitimiz yok. ET geri donmezse ya da yeni bir ET cikmazsa, transferin son 1 ayi da harala gürele gider, yine eski kadroya guvenmek zorunda kaliriz.

Dursun su an bile bin pismandir ET’ye ihanet ettigi icin! Basarili bile olsa adam degil gozumde. Kalpten Galatasaray icin mucadele eden bir adamin kalbini kirdi, bunu da kurnazlik zannedecek kadar asagilik bir herif. 75 yasina gelmis ama adam olamamis!

Ben Yedder çok mu düştü ya hâlâ takım bulamaması enteresan.

Haluka göre stoper arayisina girmişiz. Sanchez mi gidecek acaba? Bir maç ile stoper mi alinir ya. Nelson gayet iyi stoper arada öyle maçlar olur, sanchez-nelson tandemi ligin en iyisi hala. Sol bek kanat ve orta saha almak lazim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin Özcan'a başta karşıydım ama artık alınsın hem sol bek hem stoper oynayabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt