- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
panik yahut nögatifiteye mahal yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
panik yahut nögatifiteye mahal yok.
Normalde bek icin cizgiyi komple kullaniyor derler, Rashica icin durum tam tersi. Adam beke o kdr yardima geliyor ve bunu hucumdan dusmeden yapiyor ki agzimiz acik izliyoruz.Yalnız rashicadaki öz güvene ve oyun bilgisine hayranım.İnanilmaz dibe içeri inme ozelligine sahip .Çok yanlış yaptığımızı düşünüyorum.hemde çok.Her atakta pozisyon alması oyun takibi fevkalade.
Çetelesini tutmadım ama Benfica, Porto'nun filan Mısır'dan forvet, Romanya'dan kanat ve orta saha, Almanya 2'den 25 yaşında sol bek önerdiğini zannetmiyorum. Geçmişte de Carole önermişlerdi gerçi Fransa 2'den, o yüzden şaşırmıyorum.E Avrupa da kac tane ekibin scout transferi tutuyor ki rdas? Bayern bile senede 3-4 tane scout transferi yapiyor son dönemde 10 scout transferine tutan bir isim oldu o da Alphonso Davies.
Yani ne zaman scout transferi yaparsan böyle bir riski her zaman tasiyorsun dogal olarak.
Ben de sana soruyorum scout transferlerin tutma orani 50%+ olan bir avrupa takimi gösterebilir misin mesela?
20 Ağustos'da bebeklerinin dünyaya gelmesini bekliyorlarmış
Özel izin loading
Zaten şl elenmesi, lige kötü başlangıç, 6. Hafta derbi mağlubiyeti olursa kendi bırakır, yönetim hemen gönderemez hocayı kendilerini düşündükleri için, hocanın da bugüne kadar diziliş taktik sistem değiştirdiğini pek görmedik ve evet bir şeyleri değiştirmeli, camiada da bir birliktelik olması şartGeçen sene 50 tane rekor kırdı bu adam. Biraz destek olalım canım kardeşlerim. Kötü evet büyük maçlarda son 6 ayda çok kötü performansı vardı. Düzeltmesine şans verelim.
Canım hocam taktiğini düzelt diyelim düzeltmezsen sene sonunu göremezsin diyelim .d
Hocalık şimdi başlıyor işte. Kaos üstadı FT gibi manevralar almalı.Zaten şl elenmesi, lige kötü başlangıç, 6. Hafta derbi mağlubiyeti olursa kendi bırakır, yönetim hemen gönderemez hocayı kendilerini düşündükleri için, hocanın da bugüne kadar diziliş taktik sistem değiştirdiğini pek görmedik ve evet bir şeyleri değiştirmeli, camiada da bir birliktelik olması şart
Guido'da imzalamış.
Genc yasta bu tür oyunculari Türkiye'ye getirmek en büyük zorluk bence. Bunun disinda Scouting isini bizden iyi beceren ve oyuncular icin daha mantikli secenek olarak görünen cok fazla istasyon var. Örnek veriyorum Norvec'in X takimindan X oyuncuyu kesfettin. Senin disinda ayni anda oyuncuyu kesfeden 5 takim var. Bu takimlarin hepsi Avrupa Top 5 takimi ama liglerinde orta sira takimlar (Freiburg, Lille, Villareal, Westham, Lazio) yine örnek verdim. Oyuncunun seni secme ihtimali %2-5 arasi. O yüzden Scout isinde daha cok B-C-D isimlere yönlenmek zorunda kaliyoruz veya kendi ligimizdeki oyunculara yöneliyoruz. Bu durumda tutmama orani da yükseliyor dogal olarak. Öyle pek kolay degil maalesef. Herkes Fransa 2. ligi cehver dolu diyor mesela oradan oyuncu alma ihtimali diger avrupa takimlarina göre cok daha düsük örnek olarak. Isim saymak kolay.Çetelesini tutmadım ama Benfica, Porto'nun filan Mısır'dan forvet, Romanya'dan kanat ve orta saha, Almanya 2'den 25 yaşında sol bek önerdiğini zannetmiyorum. Geçmişte de Carole önermişlerdi gerçi Fransa 2'den, o yüzden şaşırmıyorum.
Onlar için bu paralar çerez parası olabilir, biz Cica'ya 6.5 milyon verdik o yoklukta. Şimdi'nin Sara'sına ödediğimiz paraya yakındır orantılarsak.
Nasıl güveneyim şimdi ben bu adamların önerdiği oyuncuya? Bir Benfica'nın, Porto'nun, Kopenhag'ın ilgilendiği oyunculara bak, bir de bizimkilerin önerdiği oyunculara? Romanya'dan orta saha...
"Latin Rüzgarı Orta Sahası" terimi hoşuma gitti, yalan değil.
Sorun takım planlamasında.Benim en anlamadığım nokta, bir şeyi denersin olmaz. Hadi bir daha denersin yine olmaz. Ulan acaba diyip hadi bir daha son kez denersin o zaman da olmazsa dersin ki demek ki yanlış yapıyorum. Sahada 2 tane forvetin olduğu hiçbir maçta takım daha iyi oynamadı. Ya en iyi ihtimalle kalp krizi sebebi sekanslar yaşandı ya da maçı kaybettik. Dünyada 4'lü defans oynayıp da aynı anda 2 forvetini sahaya atan hiç kimse yok artık. Artık 10 numara kavramı bile bitmiş, herkes orta sahanın merkezini olabildiğince sıkı ve sayıca fazla tutmaya çalışıyor. Orta saha özellikli kanat oyuncuları filan isteniyor artık. Hele hele orta saha ya da defans çıkarıp forvet alanı filan asla göremezsin. 2024 yılında şu olayı hiç kimseye izah edemezsin. 2005'de filan yaşamıyoruz.
aferin.[yasaklı kaynak]
Yolları açık olsun. Gram üzülmem hatta sevinirim. Çünkü takım dağılmaz daha da toparlanır.Zaha ve Ziyech gidecekmiş. Takım dağıldı ...
Haaland ile ilgilendin de noldu alabildin mi?Çetelesini tutmadım ama Benfica, Porto'nun filan Mısır'dan forvet, Romanya'dan kanat ve orta saha, Almanya 2'den 25 yaşında sol bek önerdiğini zannetmiyorum. Geçmişte de Carole önermişlerdi gerçi Fransa 2'den, o yüzden şaşırmıyorum.
Onlar için bu paralar çerez parası olabilir, biz Cica'ya 6.5 milyon verdik o yoklukta. Şimdi'nin Sara'sına ödediğimiz paraya yakındır orantılarsak.
Nasıl güveneyim şimdi ben bu adamların önerdiği oyuncuya? Bir Benfica'nın, Porto'nun, Kopenhag'ın ilgilendiği oyunculara bak, bir de bizimkilerin önerdiği oyunculara? Romanya'dan orta saha...