Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
problemimiz ne?

son 4-5 kritik büyük maçta sahaya gübrelemek. nispeten basit maçlarda problem yaşamıyoruz.

ilk sezonda tüm derbilerde süpüren takımın 2. sezonda sıkıntı çekmesinin sebebi ne? bence gidenlerin yerine fizik kalite ve atletizm olarak tersi profiller koymak ana sebep. boey-rashica 2lisinden kaan ayhan-ziyeche geçtik. Kaan süper bir oyuncu ama asla bek değil artık, orta sahada değerlendirmemiz gerekiyor. ziyech ise geçen sene bütün çata çat maçlarda sıçtı, neredeyse hiç ayakta dahi duramadı. onana'nın sayesinde 2 gol attığı maç da dahil söylüyorum. her türlü kadroda tutarım o ayrı, rakibin ileri çıkmadığı maçlarda ondan daha iyi bir çilingir bulunamaz. ama o ve mertens'in mücadele gücü yüksek ve bize benzer kalitede takımlarla olan maçlarda aldığı sürelerin ciddi anlamda düşmesi lazım, rakibe cevap veremiyorlar. Bir de üstüne Icardi'nin sakatlıklar vs fiziksel olarak bitik duruma gelmesi bizi çok sıkıntıya soktu.

orta sahaya 8-10 Sara geldi de bu bizim problemimizi çözecek mi? küçük maçları daha mı rahat kazanacağız, top kapamama ve atletizm eksiği aşikarken neden böyle bir profile gittik? oyuncu iyi oyuncu ona şüphe yok, hakkında olumsuz konuşan tek yorumcu görmedim. ama aynı şekilde demirbay çıkıp sara girerse hiçbir şey değişmeyecek. orta sahaya 3. tempolu mücadeleci bir adam şart oğlu şart ya da Kaan Ayhan bu tarz maçlarda 11 oyuncusu olarak düşünülecek. başka bir çıkış yolu yok.
ne diyon

Yoksay geç. Bende uzun süredir öyle. Bu arkadaş zamanında Fatih terim içinde aynı şeyleri söylüyordu herhalde bunlar kimseye toz kondurmaz. Hata yapan adam'a hata yaptın demek bunların gözünde suç. En büyük Galatasaraylı bunlar.
Yok çat çat vuracaksın suratlarına bunların rtaş

Eleştiriyi hainlik olarak gören hastalık boyutunda bir mentalite bu

Gsmizi vasatizmle donatmanın peşinde olanlara karabasan gibi çökücez ki praglar kopenhaglar 10kişi fbler leşjkden 5 yemeler son bulsun

Jose Mourinho: Kulüp hiçbir zaman bana Şampiyonlar Ligi'nin bir ihtiyaç olduğunu söylemedi ama Şampiyonlar Ligi prestij açısından iyi olur ve ben de Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı tercih ederim.

Vizyonsuz Ali ha
Geçen sezon da Şampiyonluğu Avupa kupasına tercih ettiler bir nevi

En çok işimize yarayacak yönü oyun kurulumu olacak herhalde ama bi Orta saha daha şart 6 mı olur 8 mi olur hocanın kafasındakileri bilmiyorum. Tabi benim fikrimin pek bi önemi yok ama bence savunması iyi bi sol bek ve 6 numaranın önünde toreira-sara kullanabiliriz. Skor katkısı da yüksek olabilir. Bonservisi yüksek bi adam şimdiden diken üstünde zaten yoksa taraftar bu mu lan o kadar skor katkısı yapmış adam diyebilir.
Kornerleri de iyi atıyor

Herhangi bir teknik direktöre 2 sene üst üstte sampiyon olduktan sonra hoca degil demek adamin emegine saygisizliktir ve elestiri degildir bu

Oyun anlayisi veya oyuncu degisikliklerini dogru bulmamak bir elestiridir

Misal hoca bjk macinda erken 4-4-2’ye döndü orta sahayi gedson’a birakti tamamen,2-0 dan sonra torreira yi cikardi macin farka gitmesini sagladi

Bu elestiridir

Adam degil hoca degil sinsi herifin teki dedigin zaman bu elestiri degildir nefret ve saygisizliktir

Bunu anlamamak icin 40 takla atan troller var hayatlari sosyal medya dan ibaret olan insanlar

Yok çat çat vuracaksın suratlarına bunların rtaş

Eleştiriyi hainlik olarak gören hastalık boyutunda bir mentalite bu

Gsmizi vasatizmle donatmanın peşinde olanlara karabasan gibi çökücez ki praglar kopenhaglar 10kişi fbler leşjkden 5 yemeler son bulsun
Yok valla uğrasamam sabaha kadar anlatsan boş. 5 yemişsin adam yapıcı olalım flan diyordu ulan 5 yemişsin 5 bütün suçlu hoca demek suç mu ? Mason'a da Okan hoca senden zengin diye kıskanıyon demişti. Hala gülüyorum 😂😂

Praglar kopenhaglar dan bahseden adam daha bugun mancini’yi övüyordu

Kasimpasa dan evinde 4 yiyen,karabuk deplasmaninda mac berabere giderken drogba/ceyhun degisikligi yapan adami büyük hoca diye ilan eden gelmis burda 2 senedir sampiyon olan teknik direktöre her türlü hakaret edecek bizde bu hakaretleri dogru bulacagiz öyle mi

problemimiz ne?

son 4-5 kritik büyük maçta sahaya gübrelemek. nispeten basit maçlarda problem yaşamıyoruz.

ilk sezonda tüm derbilerde süpüren takımın 2. sezonda sıkıntı çekmesinin sebebi ne? bence gidenlerin yerine fizik kalite ve atletizm olarak tersi profiller koymak ana sebep. boey-rashica 2lisinden kaan ayhan-ziyeche geçtik. Kaan süper bir oyuncu ama asla bek değil artık, orta sahada değerlendirmemiz gerekiyor. ziyech ise geçen sene bütün çata çat maçlarda sıçtı, neredeyse hiç ayakta dahi duramadı. onana'nın sayesinde 2 gol attığı maç da dahil söylüyorum. her türlü kadroda tutarım o ayrı, rakibin ileri çıkmadığı maçlarda ondan daha iyi bir çilingir bulunamaz. ama o ve mertens'in mücadele gücü yüksek ve bize benzer kalitede takımlarla olan maçlarda aldığı sürelerin ciddi anlamda düşmesi lazım, rakibe cevap veremiyorlar. Bir de üstüne Icardi'nin sakatlıklar vs fiziksel olarak bitik duruma gelmesi bizi çok sıkıntıya soktu.

orta sahaya 8-10 Sara geldi de bu bizim problemimizi çözecek mi? küçük maçları daha mı rahat kazanacağız, top kapamama ve atletizm eksiği aşikarken neden böyle bir profile gittik? oyuncu iyi oyuncu ona şüphe yok, hakkında olumsuz konuşan tek yorumcu görmedim. ama aynı şekilde demirbay çıkıp sara girerse hiçbir şey değişmeyecek. orta sahaya 3. tempolu mücadeleci bir adam şart oğlu şart ya da Kaan Ayhan bu tarz maçlarda 11 oyuncusu olarak düşünülecek. başka bir çıkış yolu yok.
okumadım ama like verdim. Çok uzun

problemimiz ne?

Uzun bir post olduğu için haklısındır diye like attım caferim

problemimiz ne?

Okumadım bile uzunluğu kalite kokuyor diye Like attım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt