Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 23.252
- 11.656
- 1.223
Ziyechten bi yol olmazziyechi barış yerine mi oynatıcaz istediğiniz kadar övgü yağdırın sn barış varken ziyech gereksiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyechten bi yol olmazziyechi barış yerine mi oynatıcaz istediğiniz kadar övgü yağdırın sn barış varken ziyech gereksiz
maaşı bir kenara bırakırsak seni sahada tatmin ediyorlar mıdiğerleri süperstar maaşı almıyor
o yüzden ilk hedefte onun olması normal
Zahazaha kötü gitsin ama diğer 2 herif de istenilen şeyleri yapamıyor ki onlar da gitmeli tek barış var herkesin içine sinen bu gerçekle yüzleşme vakti sadece biri değil 3ü de hedefe konulmalı
ben de diyorum zaten barış hariç gözü kapalı kanadımız yok diyemaaşı bir kenara bırakırsak seni sahada tatmin ediyorlar mı
Fm 15 den sonra alışamadım ya çok karışık oyun oldu arayüz falanfm25'te galatasarayla kariyer yapmak için çok heyecanlıyım
Takımda sol bekte yok bizim bir kanat bir sol bek elzem ihtiyaç var yaben de diyorum zaten barış hariç gözü kapalı kanadımız yok diye
Ya hocam anladık hocayi bokluyorsun da idman yapmadan herifler nasıl bütün sezonu götürsünler birşeyi de abartmayiver yav. Sanki haftasonu hali sahaya çıkıyorlar da gelip idman yapmadıklarını söylüyorsun.
Okani savunmak için demiyorum ama koskoca kulübe iftira atıyorsun. Terim de ayak tenisi mi oynatiyordu sana göre merak ediyorum. Basina 2-3 video foto çıkınca bütün idman öyle geçiyor mu sanıyorsunuz?
Elestiricem diye bokunu çıkarmayın ayıptır kul hakkı yiyorsunuz
Bizim idmanlar süper demedim hocam. İdman yapmıyorlar başka mevzu idmanlarimiz bok gibi Avrupa'dan çok asagidayiz demek ayrı. Ben bunu dedimSadece bizim idmanlara baktığın için o antrenmanın doğru olduğunu düşünüyosun
Git büyük kulüplerin bi antrenmanını izle
Sonra bizimkini bi izle aradaki fark çok bariz gözüküyor
Bizim de ligdeki diğer takımlarında leş idman yaptığını boey,marcao,arda güler vs avrupaya transfer olan oyuncuların çoğunun sık sık sakatlık yaşamasından anlayabilirsin