Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener ferdi harici tüm yerliler teklif gelirse verin demiş mou ama muhtemelen tek tekliften ferdiye gelecek manu dan

zaha kötü gitsin ama diğer 2 herif de istenilen şeyleri yapamıyor ki onlar da gitmeli tek barış var herkesin içine sinen bu gerçekle yüzleşme vakti sadece biri değil 3ü de hedefe konulmalı
Zaha
Ziyech
Kerem

Bu 3lüden ederinde teklif alan hangisi olursa çıkılmalı.

Bugun kanatlara banko yazilacak tek adam dedigin gibi Barış. Odaklanmamiz gereken profilde bu olmali. Çalışkan, dinamik, takım oyununa uyumlu bi kanat transferi yapilmali.

Ya hocam anladık hocayi bokluyorsun da idman yapmadan herifler nasıl bütün sezonu götürsünler birşeyi de abartmayiver yav. Sanki haftasonu hali sahaya çıkıyorlar da gelip idman yapmadıklarını söylüyorsun.
Okani savunmak için demiyorum ama koskoca kulübe iftira atıyorsun. Terim de ayak tenisi mi oynatiyordu sana göre merak ediyorum. Basina 2-3 video foto çıkınca bütün idman öyle geçiyor mu sanıyorsunuz?

Elestiricem diye bokunu çıkarmayın ayıptır kul hakkı yiyorsunuz

Sadece bizim idmanlara baktığın için o antrenmanın doğru olduğunu düşünüyosun

Git büyük kulüplerin bi antrenmanını izle
Sonra bizimkini bi izle aradaki fark çok bariz gözüküyor

Bizim de ligdeki diğer takımlarında leş idman yaptığını boey,marcao,arda güler vs avrupaya transfer olan oyuncuların çoğunun sık sık sakatlık yaşamasından anlayabilirsin

1722935194386.png

Sadece bizim idmanlara baktığın için o antrenmanın doğru olduğunu düşünüyosun

Git büyük kulüplerin bi antrenmanını izle
Sonra bizimkini bi izle aradaki fark çok bariz gözüküyor

Bizim de ligdeki diğer takımlarında leş idman yaptığını boey,marcao,arda güler vs avrupaya transfer olan oyuncuların çoğunun sık sık sakatlık yaşamasından anlayabilirsin
Bizim idmanlar süper demedim hocam. İdman yapmıyorlar başka mevzu idmanlarimiz bok gibi Avrupa'dan çok asagidayiz demek ayrı. Ben bunu dedim

Montepellier maddi sorunu varmis diye transferlerden 20 milyon kar (suan 12,5 milyon kardalar) yapmaliymis. Chotardi satmaya hazirlarmis.

Zaha satılabilirse hem çok büyük bir maaş yükünden kurtulmuş oluruz hem mevki hem yabancı konusunda rahatlamış oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt