Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki derbi Galatasaray değilmiş derdi Türkiyeymiş, Türkiye'ye kapak atmaya çalışıyor hakan bey.
Bu sene olmasa da gelecek sene de olsa yaşı ne olursa olsun Galatasaray formasını giymesini istemiştim ama fenere transferi olur olmaz onu bilemem ama görüşmesi bile karakterini belli ediyor o yüzden bir daha Galatasarayla adı anilmamali
turkiyedir galatasaray

Emre Kaplan:"Hakan Çalhanoğlu aylardır Galatasaray ile işleri resmiyete dökmek için bekleme halinde. Galatasaray’ın öncelikleri nedeniyle somut bir hamle yapılmadı, oyuncu tarafı bu sebeple 'değersiz' hissetmiş durumda. Ali Koç, oyuncuyla görüştü fakat Hakan 'evet' demedi."

Bilemiyorum Hakan 30-40 fazla gibi, bak Sara'da 20 lik bir oyun oynamadı bence. 30-40'a alınacak çok daha canavar topçular var, Hakanın avantajı yerli olması.

Hakan kötü topçu mu? Hayır aksine çok iyi topçu ama 30-40 bandın da mı? tartışılır.
Ek yapayım; Bazı futbolcuları sistem parlatır, Hastalık Bu Futbol kanalının söylediği gibi Simone veya Klopp gibi antrenörler ile süper top oynayan futbolcular başka takımlarda düşüşe geçebilir. Milan'da çok iyi işler yaptığını söylemek güç ama sistem takımı olan Inter'e gelince çok iyi işler yaptı, yine bakıyoruz Milli takımda çok iş yaptığını söylemek güç. Yine tekrar ediyorum Hakan iyi bir futbolcu hatta çok iyi bir futbolcu ama 30-40 aralığında değil, belki 15-25 oluru var. Benim düşüncem.

osimhen transferini gölgelemek icin uydurma olasılıgıda yüksek

Hakanın fenerle sözleşme imzalama videosunu bulup update ettim

Bana da mevzu Hakan’ı bize kitlemeye çalışmak gibi geldi.

Kimse 30-40 bons vermez bir şey olursa da Kırkayak yazar herkesten önce, boşuna gaza gelmeyin yatın uyuyun.

Bir daha da o yasaklı rakip camia mensubunun haberini imayla konuşanı dahi görürsem yersiniz cezayı.

Bana çok saçma gelen şu 19.07 19:07 Osimhen muhabbetinden ciddi ciddi korkup da böyle saçma sapan gündemi meşgul etme girişimi denemiş olamazlar değil mi :hehe:

Emre Kaplan:"Hakan Çalhanoğlu aylardır Galatasaray ile işleri resmiyete dökmek için bekleme halinde. Galatasaray’ın öncelikleri nedeniyle somut bir hamle yapılmadı, oyuncu tarafı bu sebeple 'değersiz' hissetmiş durumda. Ali Koç, oyuncuyla görüştü fakat Hakan 'evet' demedi."
30-40 milyon bonservis mi vermemezi beklemiş? Görüşmüşüz işte tam tersi Hakan verdiği sözü tutmamış İnter SD'si Hakan bizde olmak istemediğiyle ilgili açıkça bir şey söylemedi dedi. Hani 15 nilyona düşürecekti ve kolaylık isteyecekti? Her neyse boş işler Osimhen ve Ederson asıl önemli konu.

Emre söylediği için çok bir şey denilmez de. Dünyanın ilk 3-4 forvetinden birini almaya uğraşıp durduğumuz için kusura bakma ya eğer doğruysa da bu fırsatı tepmeliydik herhalde :d

Herkes lafta Galatasaraylı,asıl Galatasaraylı şu an Nijerya'da OSIMHEN,adam 2 haftadır laurentis'e bizim iş bilmezlere rağmen duruş gösterdi Galatasarayına gelebilmek için.Bazilari nasıl GS'liyse Avrupa'da kazandığı paranın 1.5 mislisini istiyor iş sözleşmeye gelince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt