Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı bizle geçen herkeze saldırıyor köpekler
E getiremiyorlarki baska turlu adam...

Ya bizden fazla para verip skriniar gibi taraftarini gazlayacak edecek...

Yoksa ne Kap veriyorlar ne bisi yapabiliyor herifler.

Daha CL bileti alacaklari bile muamma, ikna edicilikleri sadece para.

afedersin de sokayim öyle sevgiye. arap kulübü sandı herhalde bizi. 40m dan açıyorlar kapıyı. asıl sevgini fb ye gidip gitmediğinde anlayacağız. sözlesme bitiminde elbet açılır sana bu kulübün kapısı. ama sen daha öncekiler gibi salak salak triplere girip fb ye imza atarsan diğerleri gibi sadece üzülür boktan bir sampiyonluk üzerine hayaller kurarsın.

arda selçuk kerem hakan ilkay vb adamlar yanlış yapana kadar galatasarayın değeridir

milletin kucağına atmayın
Hepsine katilirimda hakanla ilkay icin Gsnin degeridir henuz diyemem.

Aciklama yapmakla forma giymek biraz farkli yav. Genede o yonlerini takdir ederimde. Degerimiz diyemem

afedersin de sokayim öyle sevgiye. arap kulübü sandı herhalde bizi. 40m dan açıyorlar kapıyı. asıl sevgini fb ye gidip gitmediğinde anlayacağız. sözlesme bitiminde elbet açılır sana bu kulübün kapısı. ama sen daha öncekiler gibi salak salak triplere girip fb ye imza atarsan diğerleri gibi sadece üzülür boktan bir sampiyonluk üzerine hayaller kurarsın.

"Beni seviyorsaniz bu kadar para verin" modu oldugunu hic sanmiyorum.

Interinikna etsin, bize her kolayligi saglatsin eyvallahta...

Aciklama yapmakla forma giymek biraz farkli yav.
Aynen öyle. Hep söylüyorum. Galatasaray taraftarı oyuncu almayacaksın. Hiçbirinden de hayır gelmedi. En yakın örneği Emre Akbaba ve Ahmet Kutucu. Çok takılıyorlar bu Galatasaraylı olup olmama muhabbetine. Osimhen Icardi Galatasaraylımıydı?

Ferdiyi almamız lazım diyorum aylardır. Fislerini tamamen çekmiş oluruz. Hakani severiz falan ama bizim değerimiz falan değil.

Ferdiyi alacaksın psikolojik olarak finito olacK adamlar.

E getiremiyorlarki baska turlu adam...

Ya bizden fazla para verip skriniar gibi taraftarini gazlayacak edecek...

Yoksa ne Kap veriyorlar ne bisi yapabiliyor herifler.

Daha CL bileti alacaklari bile muamma, ikna edicilikleri sadece para.
Cl yi görmez bunlar ya rezalet durumdalar hiç ihtimal vermiyorum

Aciklama yapmakla forma giymek biraz farkli yav. Genede o yonlerini takdir ederimde. Degerimiz diyemem

şöyle

bu adamlar avrupadaki türk çocukların ikonları

bunların galatasaraylıyım demesinin etkidi bile büyük orada

akıllı camialar bunu bile bir değer olarak görür değerlendirir

"Beni seviyorsaniz bu kadar para verin" modu oldugunu hic sanmiyorum.

Interinikna etsin, bize her kolayligi saglatsin eyvallahta...
bizimkilerle onların arasında çok fark var ki dün sportif direktörlerinin galatasarayla anlasmamız mümkün değil açıklaması geldi. ikna etmesi gereken yer biz değil karşı taraf. nası iki ezeli rakibi italya'da birbirine soktu. benzer şeyi burda da yasamak istemiyor ise tabi. asıl nefreti o zaman yaşayacaktır.

Yıllık ücretinde indirimini yapsın göstersin kendini. Kimler ne paraları red etti Galatasaray için görüyoruz.

hakan yapmış indirimi

ayrıca iddiaya göre al hilal 15 veriyor ama önceliği biziz

sorun hakan değil ki inter bonservisi indirmeye yanaşmıyor

Osimhen
Yunus Sara Sane
Torreira Lemina
Eren Akanji Davinson Ferdi
Ederson

GS tarihinde var mı böyle birşey

şöyle

bu adamlar avrupadaki türk çocukların ikonları

bunların galatasaraylıyım demesinin etkidi bile büyük orada

akıllı camialar bunu bile bir değer olarak görür değerlendirir
Orasi tamam , milli deger olarak tabiiki oyleler(gerci ilkay eeeehhh biraz almanya milli takimi vs mesut ozil gibi karakter olarak benzemiyorda tabi)

Bunu renkler dahilinde dusunmek biraz fazla ama.

napoli kepenkleri kapalı dükkanı açmazlar böğün

mesela barış iyi bir teklifle gitse şimdi

tutunamasa ve 1-2 yıl sonra gelmek istese bu kez de onu boklayacak sosyal medya taraftarı

Hakan ın hatası karşısındakileri kendisi gibi görmesi oldu. Ben bonservissiz geldim, buraya çok hizmet ettim, beni seviyorlar, ricamı kırmazlar diye düşündü ve bir çıkış yaptı. Ama karşısındaki insanlar profesyonel… para peşinde koşan vefa duygusundan bihaber insanlar…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt