Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ stoper almaya gerek yok. Davinson + Arda sağ stoperi kurtarır. Sol stopere A.kerim'le rekabete girecek iyi bir solak gerekiyor. Buna odaklanılmalı. Mümkünse Ahmetcan olmasın ama. Yabancı olmalı.. Hoca Jakobs ile orayı çözmeyi düşünür mü acaba??

bu adamın kulağı niye ters

IMG_0048.webp

Hakan-Lemina-Torreira biraz fazla kısır kalır. Hakan zaten çok verimli bir 10 no değildi, artık hepten 6 no oldu. Bu üçlü anca zorlu CL deplasmanlarında falan kullanılabilir.

Bence eğer bunlar olursa üçü sürekli rotasyonda olur. Lemina en çok yedek bekleyen olur ama o da yine sık sık oynar. Asıl Sara'ya patlar Hakan transferi, sırf ismi, kariyeri geride diye rotasyonda geriye düşmüş olur, muhtemelen en geç gelecek yaz ayrılmak istemesiyle sonuçlanır.

Hakan 2.ligte oynarken forumda bi ğye vardı çalhanoğlu akrabam çok iyi gsli kulübe önerebilirmiyiz diye galan soruyordu. O geldi aklıma, sonra zaten tsyi dolandırdı

Eğer Lemina sağ bek veya stoper gibi başka yerlerde de arada oynar ve mutlu olursa; o zaman Sara da orta sahada forma bulabilir.

calhan ne boyutta bi pislige bulastiysa,italya dan ardina bakmadan tüymege calisiyor

1 gs gurmesi olarak sana hiç yakışmadı asıl :DD
bilmiyorum ya...

1-2 özelliği w-class herifin. fiziği anomali. takımda barış'tan güçlü tek oyuncu olabilir. domuz gibi herif. şutları da hayvansal. kanat değil de 9 numaranın uydusu olarak, kaleye yakın serbest bir rolde kullansak opsiyon olarak, verim alırız gibi.

bir de itallian pasaportu + genç olması eklenince, çift haneli bonservisleri görmesi, cl'de atacağı 2 gole bakar. ondan kalsın diyorum.

mesela geçen sene yusuf demir, jelert, cuesta, frankowski gibi 4 yabancıdan neredeyse 0 katkı aldık. kadroda olmaları ile olmamaları arasında hiçbir fark yoktu. bu sene de eğer öyle olacaksa, cuesta gibi bir herife harcanacağına o kontenjan, zaniolo kalsın bir deneyelim derim.

Hakan kime gider bilmiyorum da bize gelse de çok büyük tepki olmaz. Hatta karşılamaya da baya taraftar gider. Sosyal medya vs reality farklı bence
büyük gsli falan diye karşılanır feneri reddetti diye

uğurcan 2 ay fb ile konuştu o olayın bile üstünü kapadılar

o daha büyük kepazelikti bence

Hakan kime gider bilmiyorum da bize gelse de çok büyük tepki olmaz. Hatta karşılamaya da baya taraftar gider. Sosyal medya vs reality farklı bence
bize gelmeyecekse fbye de gitmemeli

fb durduk yere güclenmesin şuan cok kötü takımları

ha hakanla fb yine bizi gecemez ben hakanın kariyeri icinde fbye gitmesini istemem mallık olur

Samiyen akanji ne durumda kardeş

Yönetici akrabasi yok mu yoksa arkadaşlarının benim gibi😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt