- 3 Temmuz 2012
- 138.387
- 87.144
- 5.338
cuestada hediyeSalıncaktaşta beyin olsa sol açığa köhnu, sag beke jelerti alir. Toplam 12m euroya veririz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cuestada hediyeSalıncaktaşta beyin olsa sol açığa köhnu, sag beke jelerti alir. Toplam 12m euroya veririz.
Niye olmasın hazirana kadar sözleşme zaten mayıs sonuna kadar alma zorunluluğu var diye verebilir hatta ocak'a1 sene sözleşmesi kaldı o ihtimal yok o yüzden. Lakin orta yol bulunur City ile.
Böyle bir şey olmaz da diyelim oldu maaşının 3'te1'i ile Osimhen'in Solo Il Gala ürünü alıp deprem bölgesinde GS'li çocuklara dağıtarak düzeltebilir.peki soru şu
hoca istedi hakan bize geliyor diyelim
bu imajı nasıl düzeltecek
Yaz lanihtiyacımız olan isim ilkay, hakan değil 75 satır yazarım da gerre yok
Kaçırdık desene. 20m'a gitmiş. Halbuki erken davranıp "Bundan sonra CL'de Osimhen'e, Icardi'ye orta yapacaksın." desek biz alırdık bu çocuğu. 2 seneye kalmaz top class takımlara gider.Adam 20-25 civarına epl yaptı dostum
Buyuk karaktersizHakan 2.ligte oynarken forumda bi ğye vardı çalhanoğlu akrabam çok iyi gsli kulübe önerebilirmiyiz diye galan soruyordu. O geldi aklıma, sonra zaten tsyi dolandırdı
spagetti kırmış diyorlarcalhan ne boyutta bi pislige bulastiysa,italya dan ardina bakmadan tüymege calisiyor
bilmiyorum ya...1 gs gurmesi olarak sana hiç yakışmadı asılD
büyük gsli falan diye karşılanır feneri reddetti diyeHakan kime gider bilmiyorum da bize gelse de çok büyük tepki olmaz. Hatta karşılamaya da baya taraftar gider. Sosyal medya vs reality farklı bence
bize gelmeyecekse fbye de gitmemeliHakan kime gider bilmiyorum da bize gelse de çok büyük tepki olmaz. Hatta karşılamaya da baya taraftar gider. Sosyal medya vs reality farklı bence