Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.224
- 92.639
- 5.263
GSRaporladim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSRaporladim
Bonservis olarak da Osimhen'i denklem dışında tutarsan bizden çok çok daha fazla harcadılar.
26/27 hariç;
- Galatasaray: 130,6m€
- Fenerbahçe: 180,7m€
Biz şampiyon olan kadroyu koruyarak devam ederken onlar neredeyse her yıl yeni kadro kurduğu için bu fark da çok anormal değil. Bir taraf 4 yıl üst üste şampiyon olup Avrupa geliri de elde ediyor diğer taraf Allah'a emanet harcayıp duruyor.
Ben senin demek istediğini anlıyorum bu arada. Bu kadar para harcanıp hala eksiklerden söz etmemiz rezillik. Rakiplerden bağımsız söylüyorum bunu. Rakiplerle kıyaslarsak bizden beter durumda ikisi de.
Yav satmadığın için şampiyon oluyorsun zaten, takımı bozsan satış yapsan şampiyonluk gidecek o 4 senede. Geçen sene barışı satsan ne olacaktı?4 sezonda harcanan para toplam: 303.563.000 €
Bunun 16.770.000 €’su kiralama bedeli.
Kalıcı transfer bonservisleri: 286.793.000 €.
Bu paranın 50 milyonu anca geri dönmüştür satıştan.
Y.akçiçekin 5 maç oynayıp 20 küsüre satılmasını da normal transferden sayacaksak haklısınOsimheni niye saymiyoz reis
Asil demek istedigim son kisim zaten dogru anlamissin...
Arkadaslara izah etmeye calistigim bonservis harcamasi ve satislar olarak biz net olarak fenerden daha kotuyuz( bu yaza kadar ) cogu kisi tek tek bakmadan iyi oldugumuzu saniyor.. Tabi beyan edilenlere gore konusuyorum..
60 küsür adam almışin yav 5-6 tanesini de mi satamazsın? Satışsız nasıl döndürecen ekonomiyi?Yav satmadığın için şampiyon oluyorsun zaten, takımı bozsan satış yapsan şampiyonluk gidecek o 4 senede. Geçen sene barışı satsan ne olacaktı?
Fener ferdiyi sattı hala geri istiyor
Bilirsin işte reis yapcak bişey yok
o değilde psg ne enayi klüp yav 2 sezon üst üste şl almış oyuncularının üstüne insan 3 tane daha hücumcu getirir mi hiç bi biz akıllıyız ne güzelÇorumu yenmek için de ziraat kupasında maç kazanmak için de transfer gerek. Yok hoca bu şekilde kazansın diyenler varsa osimhen de satılsın bakalım ne oluyor
PSG’s attacking options for next season:
Ousmane Dembélé
Khvicha Kvaratskhelia
Désiré Doué
Bradley Barcola
Ibrahim Mbaye
Maghnes Akliouche
Ferran Torres
Mika Godts
![]()
Şampiyonlar ligi ve taraftar ile dönüyor işte. Övdüğünüz fb bu sene 4 milyar zarar etti biz 1 milyar kar açıkladık.60 küsür adam almışin yav 5-6 tanesini de mi satamazsın? Satışsız nasıl döndürecen ekonomiyi?
Hala aynı şey ya. Size transfer falan yapılmamalı. Başkanın gazeteceleri sizin beyninizi iyi yıkamışCorum gibi takima yenemeyip transfer diye agliyor
saka falan mi
Corum gibi takima yenemeyip transfer diye agliyor
saka falan mi