Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Dursun adlı herif yılda max 1.5 milyon vereceği sportif direktör kazandırmış olsaydı kulübe bu kadar zarar etmemiş olacaktık

Hocanın da transferdeki başarısızlığı aşikar zaten

Cenker, kardeşi, dandik dundik menajerlere inanıp gsnin kasasını boşaltmayı tercih etti

Bonservis olarak da Osimhen'i denklem dışında tutarsan bizden çok çok daha fazla harcadılar.

26/27 hariç;

- Galatasaray: 130,6m€
- Fenerbahçe: 180,7m€

Biz şampiyon olan kadroyu koruyarak devam ederken onlar neredeyse her yıl yeni kadro kurduğu için bu fark da çok anormal değil. Bir taraf 4 yıl üst üste şampiyon olup Avrupa geliri de elde ediyor diğer taraf Allah'a emanet harcayıp duruyor.

Ben senin demek istediğini anlıyorum bu arada. Bu kadar para harcanıp hala eksiklerden söz etmemiz rezillik. Rakiplerden bağımsız söylüyorum bunu. Rakiplerle kıyaslarsak bizden beter durumda ikisi de.

Osimheni niye saymiyoz reis :)
Asil demek istedigim son kisim zaten dogru anlamissin...
Arkadaslara izah etmeye calistigim bonservis harcamasi ve satislar olarak biz net olarak fenerden daha kotuyuz( bu yaza kadar ) cogu kisi tek tek bakmadan iyi oldugumuzu saniyor.. Tabi beyan edilenlere gore konusuyorum..

4 sezonda harcanan para toplam: 303.563.000 €
Bunun 16.770.000 €’su kiralama bedeli.
Kalıcı transfer bonservisleri: 286.793.000 €.

Bu paranın 50 milyonu anca geri dönmüştür satıştan.
Yav satmadığın için şampiyon oluyorsun zaten, takımı bozsan satış yapsan şampiyonluk gidecek o 4 senede. Geçen sene barışı satsan ne olacaktı?
Fener ferdiyi sattı hala geri istiyor

Osimheni niye saymiyoz reis :)
Asil demek istedigim son kisim zaten dogru anlamissin...
Arkadaslara izah etmeye calistigim bonservis harcamasi ve satislar olarak biz net olarak fenerden daha kotuyuz( bu yaza kadar ) cogu kisi tek tek bakmadan iyi oldugumuzu saniyor.. Tabi beyan edilenlere gore konusuyorum..
Y.akçiçekin 5 maç oynayıp 20 küsüre satılmasını da normal transferden sayacaksak haklısın

Yav satmadığın için şampiyon oluyorsun zaten, takımı bozsan satış yapsan şampiyonluk gidecek o 4 senede. Geçen sene barışı satsan ne olacaktı?
Fener ferdiyi sattı hala geri istiyor
60 küsür adam almışin yav 5-6 tanesini de mi satamazsın? Satışsız nasıl döndürecen ekonomiyi?

bu arada insan şu maçtan sonraki gün samimi söylüyorum 2-3 milyon euro fazladan sıkar hızlıca bi oyuncu indirir.

bi moral olur, oh be denir, bi nefes alınır, bi enerji yüklenir vs

bu yönetime sadece BAŞ KALDIRIYORUM

Çorumu yenmek için de ziraat kupasında maç kazanmak için de transfer gerek. Yok hoca bu şekilde kazansın diyenler varsa osimhen de satılsın bakalım ne oluyor

PSG’s attacking options for next season:

🇫🇷 Ousmane Dembélé
🇬🇪 Khvicha Kvaratskhelia
🇫🇷 Désiré Doué
🇫🇷 Bradley Barcola
🇸🇳 Ibrahim Mbaye
🇫🇷 Maghnes Akliouche 🆕
🇪🇸 Ferran Torres 🆕
🇧🇪 Mika Godts 🆕
o değilde psg ne enayi klüp yav 2 sezon üst üste şl almış oyuncularının üstüne insan 3 tane daha hücumcu getirir mi hiç bi biz akıllıyız ne güzel

Transfer dönemi daha kapanmamışken önceliğimiz ne 10 numara ne kanat transferi ne stoper olmalı, gabriel sara denen arkadaş'tan kurtulmak bu takımın acil bir şekilde yapacağı en öncelikli hamle olmalıdır, bu hamle zaten yeni bir transfer görevi görür hepimizi mutlu eder renkdaşlar.

60 küsür adam almışin yav 5-6 tanesini de mi satamazsın? Satışsız nasıl döndürecen ekonomiyi?
Şampiyonlar ligi ve taraftar ile dönüyor işte. Övdüğünüz fb bu sene 4 milyar zarar etti biz 1 milyar kar açıkladık.

Yaklaşık 2 hafta önce Galatasaray'a bir geri dönüş yaptı ve Bernardo Silva 3 yıllık pakette Galatasaray'dan 55 milyon euro garanti ücret talep etti. Bu rakam açıkçası Galatasaray yönetimi tarafından, başkanı tarafından, Sayın Kavukçu tarafından çok astronomik bulundu. Hemen söyleyeyim. Ben Galatasaray'ın bakış açısını anlattığımda onların da benim gibi gurur duyacağını düşünüyorum. Ben çok mutlu oldum bunu duyduğumda. Galatasaray'ı yöneten isimlerden. Galatasaray'ın 55 milyon euroluk talebe bakış açısı şu. Benim Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibim Manchester City. Artık ben bu kulvarda daha iyiye gitmeye çalışıyorum. Manchester City'nin sözleşme uzatmadığı oyuncuya ben niye kendi sınırlarımın üstünde maaş vereyim

Aklı olan 23 yaş altı hiç bir oyuncu Galatasaray’a gelmez

2 sene üst üste şampiyonlar ligi şampiyonu psg seli gibi transfer yapıyor eksiklerini kapıyor hala çorumu yenmek için leao bruno mu lazım diyorlar. Yok alt yapı ile çıkmamız lazım

Geri
Üst Alt