Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 424
- 628
- 393
Ne zaman uyuyon sen kanka?
batrakow nöbetinde nasıl uyyalım yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman uyuyon sen kanka?
Ben de cocugun gelmesini istiyorum da sen masallah menajeri gibi yaziyorsunbatrakov rusya coğrafyasında futbolun zirvesi gibi şu an heis, baya popüler bi herif arda güler gibi. milletin morutsan fln demesine aldırmayın, büyük bi transfer bu
Üf yetti be, bu arkadasa laf sokmaktan bikmadinizmi? Anasini satim, durmadan Yakup, Keltos, Nevzat, ANK ve random hesaplarin yazdiklarina cevap yazip, Baskan söyle dedi, Hoca bunu dedi haberlerin üzerinden sinirlenmeler falan oluyorda bu kendini admin/moderatorlara açiklamis birisinin mesajlarimi dokunuyor? Kolpaci oldugu belli adamlarinkini paylasalim durmadan, Rodop gibi senelerdir birsey tutturmayip ama bu arkadasa laf sokmak, zorunuza gitmek çok ilginç.engellemesek de okuyup kolpaci yazsak sorun olur mu?
30 verdiğin oyuncuyu 40 a göndereceklerini mi sanıyorsun hocam? 55 istiyor adam. Siz sonraki satıştan kar payını unutuyorsunuz
İkiside Ancak yedek olur.Sane bize fazla oyuncu cidden adam essek gibi koşuyor top taşıyor oyun kuruyor yetmiyor
Sallai denen arkadaşın yüzünden beke gelip savunma yapıyor her hücumun içinde
Ama ceza sahasından şut atıp topu orta sahadan taca atan Gökhan sazdagina madara olan barış oynuyacaksa kapatıp gitsinler klubu
Bak yönetim gibi
Fener yenilmiş muhtemelen Lyon’a da takılacaklar
Sen tam eyvah bittik derken yine can suyu oldular
Bu hafta getir 2 tane en azından indir adam akıllı topçu
Erzurum’da 3 puanı al
Bi enerji toplansın camia morallensin
Yönetim gibi bari şunu becerin
Lyon’a elenirlerse Avrupa ligine gidiyorlarLyona takilmamalari lazim is tek kulvara kalirsa bunlar sampiyon olur