Transfer Nöbeti #10

Batrakov bittiyse niye persembe geliyor? Cumaya hazir olmali kardesim yarin ciksin gelsin hayret bisey yav.

Bruno transferi Osimhen in bonservis ve maaşı ile anca biter. Bu ne kadar mümkün takdiri size bırakıyorum.

Transferde neden bu kadar geç kalındı???

1.Parasızlık
2.Beceriksizlik
3.Siyasi baskı

??????

Batrakov bittiyse niye persembe geliyor? Cumaya hazir olmali kardesim yarin ciksin gelsin hayret bisey yav.
Daha dur ailesi gelecek, köpekleri gelecek, kaynaşamadı diye çocukluk arkadaşları getirilecek, evi değiştirilecek. 3-4 haftadan önce başlamaz :ROFLMAO:

Bu arada millet neden bir anda yükseldi ve neye yükseldi? Ne kaçırdım ben, yada hangi twiti?

Dursun Özbek yönetimi ayrıldığında muhtemelen transfer için ekonomik olarak hareket alanı bırakmayacak. Şuan bile kiralık+opsiyonlu teklifler, geniş ödeme planları varsa, bir sonraki yönetime borçtan başka bir şey bırakmayacakları aşikâr. Bolluk dönemi yanlış kişilere denk gelince böylr oluyor işte. Ferrari'sine tüp taktıran sonradan görme tipler gibi gösteriş uğruna parayı çarçur ediyorsun

Dursun Özbek yönetimi ayrıldığında muhtemelen transfer için ekonomik olarak hareket alanı bırakmayacak. Şuan bile kiralık+opsiyonlu teklifler, geniş ödeme planları varsa, bir sonraki yönetime borçtan başka bir şey bırakmayacakları aşikâr. Bolluk dönemi yanlış kişilere denk gelince böylr oluyor işte. Ferrari'sine tüp taktıran sonradan görme tipler gibi gösteriş uğruna parayı çarçur ediyorsun
Dostum tofaşa mı biniyorsun osimhene biniyorsun dursun döneminde

siz ne istiyorsunuz cicaldau falan mı?

Geri
Üst Alt