Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.028
- 103.045
- 5.238
İyi ki bekledik. Baya ucuza almışız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservissiz Bissouma (6-8) olur mu ?8 e Olaitan ın iyisi lazım İsmailim bu Batrakov mu şüpheliyim bir kere Batrakov çok hareketli de gelmedi bana
Yine 1.5 yıl ödeme planı yapmışız, büyük rezillik ya.
Marj alanı kalmıyor bize.
Bize karşı oynayan Bissouma olsa var ya harika olur ama o da Ndombele gibi bir kariyere döndü.Bonservissiz Bissouma (6-8) olur mu ?
kale aynı kale dostum vurunca gırerRecebim Batrakov un Rusya daki gibi bir skor katkısı sağlayacağını sanmıyorum, Can Uzun ise bana göre Tallisca nın daha hareketlisi evet 10 no değil.
BiraKonya bildirdiakşam kap gelecek
Daha dur ailesi gelecek, köpekleri gelecek, kaynaşamadı diye çocukluk arkadaşları getirilecek, evi değiştirilecek. 3-4 haftadan önce başlamazBatrakov bittiyse niye persembe geliyor? Cumaya hazir olmali kardesim yarin ciksin gelsin hayret bisey yav.
4.seçenek varda söylersem banlanırımTransferde neden bu kadar geç kalındı???
1.Parasızlık
2.Beceriksizlik
3.Siyasi baskı
??????
çaktın 30 milyonu gs'ye futbolcu patlarsa geçmiş olsun sana göktanBatrakovun eşi yenge menge diye ne zaman kafa açmaya başlanır?
Dostum tofaşa mı biniyorsun osimhene biniyorsun dursun dönemindeDursun Özbek yönetimi ayrıldığında muhtemelen transfer için ekonomik olarak hareket alanı bırakmayacak. Şuan bile kiralık+opsiyonlu teklifler, geniş ödeme planları varsa, bir sonraki yönetime borçtan başka bir şey bırakmayacakları aşikâr. Bolluk dönemi yanlış kişilere denk gelince böylr oluyor işte. Ferrari'sine tüp taktıran sonradan görme tipler gibi gösteriş uğruna parayı çarçur ediyorsun
Recebim duran toplarda üzerine tanımam keşke sen he desen direkt formanı alırımkale aynı kale dostum vurunca gırer