Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Arda güler fetisi olan taraftarlarımız var cidden deliriyorum. Ya bu adam ne yaptı da bu derece abartılıyor anlamadım. İki bilek hareketi yapti diye adamı Messi ilan ettiler. Daha Keremin seviyesine çıkmasi için kirk fırın ekmek yemesi lazım. Hepsini geçtim kendi takımında ilk 11 düşünülmeyen adamı guzellemeler filan. Ulan fener arda varken iki tane 10 numara aldı. Kendileri zaten adamın kariyerini başlamadan bitirmiş ve güvenmiyo demekki. Bu Arap İsmail ile jesus aptal mı. Biri oynatmadi diğeri üzerine 2 oyuncu aldı. Soylermisiniz bugünkü yunusun neyi kötü arda dan. Yada Arda'nın neyi iyi yunustan. Elmasimiz var komşunun çakıl taşına sulanıyoruz ya. Lütfen forumda arda güler güzellemeleri yasaklansin çok itici yaa. Birde banane fenerin genç oyuncusundan. Efendi karakterli olsun yurt dışına gitsin desteklerim anca.
Yav havadan pas veriyor diye millet kendiden geciyor. Birde tutturdular efendi çocuk, iki şirin hareketlerle sosyal medyada pr basıyorlar. Daha geçen sene altyapı maclarında aylak aylak gezip bizim futbolculara sinirli bir şekilde arkadan çift dalan ezik bir tipti.
2 özgüven mesut ve irfanla 3 ay top oynayıp efektif pas verince değere bindi.
Gecen sergenin videosunu attiği bir velet var o ardayı bu yaşinda top diye oynar.

Nerede gördüm hatırlamıyorum ama Torreira'ya bakarken onun tekrar kiralanacağıyla ilgili yerel bir haber görmüştüm, yeni çıkan takımlardan birisi istiyordu galiba. Birkaç hafta önceydi, şu an ne durumda bilmiyorum
Bazoer ya da o Agoume gibi birisi alınsa fena olmazdı defansif açıdan.

Aytaç ve Taylan gönderilmek kaydıyla tabii.

“Alacağımız oyuncuların takımlarında oynayan ve kamp yapan hazır oyuncular olması gerekiyor. Bu tür oyuncu alırsak direkt olarak takımın içine katabiliriz. 5-6 günlük Avusturya kampından sonra maça kadar bir haftalık daha süremiz var. Bu süre içinde gelecek oyuncuları hazır oyunculardan seçmemiz gerekiyor ki getirip takım içinde direkt antrenmana sokabilelim. İlk tercihimiz bu olacak.”

tarif ettiği oyuncu gueyenin 1 hafta sonra gelmesi şart bu durumda

Ulan gidin brezilya, Arjantin bir 6 getirin yeter. 2 adama takili kaldık transfer sezonu bitecek. Yok grilish, yok gueye. 1 aydır bunlarla bitirdik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav havadan pas veriyor diye millet kendiden geciyor. Birde tutturdular efendi çocuk, iki şirin hareketlerle sosyal medyada pr basıyorlar. Daha geçen sene altyapı maclarında aylak aylak gezip bizim futbolculara sinirli bir şekilde arkadan çift dalan ezik bir tipti.
2 özgüven mesut ve irfanla 3 ay top oynayıp efektif pas verince değere bindi.
Gecen sergenin videosunu attiği bir velet var o ardayı bu yaşinda top diye oynar.
İşte buna tapan tipler var forumda.. yazık...

Sen espri yapmiyo gibisinde zoruna gidiyosa seni kudurturum oturursun yerine. Zoruna gidiyosa rakibin oyuncusunu beğenmemem beni bir daha alintilama böyle uyuz uyuz cevaplarla. Şimdi sen kudur... İnsanların asabini bozma...
alt tarafı kudur yazdım renktaş niye bozuldun?

Dogru düzgün ucuza oyuncu bulamiyorsak biz scout ekibine niye para oduyoruz abi? Lyondan portodan oyuncuyu babam da bulur

Bazoer ya da o Agoume gibi birisi alınsa fena olmazdı defansif açıdan.

Aytaç ve Taylan gönderilmek kaydıyla tabii.
Bazoer tam joker, ben de istiyordum adı geçtiğinde ama ciddi bir girişimimiz yok galiba. Agoume forma sözüyle kiralık ikna edilir de bonservisi nasıl olur ki acaba

okanın acıklamalarıı dinlemeden cıkan her oyuncu isiminde sövülmese iyi olur.okanın söylediği atlet,teknik,defansif anlamda takımı rahatlatan,basan 6 numaraya midsö uymuyo zaten.herif 8 numara yav

alt tarafı kudur yazdım renktaş niye bozuldun?
Espri yapıyosan hiç önemli değil asla sana kötü birşey yazmam gülerim ama önce yazdım espri mi yaptın diye cevap bile vermedin. Bende ciddiye aldım. Heralde şu Arda denen velet icin bana laf sokmaya çalıştı dedim. Eğer yanlış anladıysam özür dilerim. Belkide zamanlama yanlış oldu. Kusura bakma utandım valla yanlış anlamışım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt