Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.064
- 6.959
- 2.198
Emre Akbaba’yı ben çok beğendim. Bilmem katılır mısınız.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi topçu renkdaş klas kadife ayakne evander sevgisiymiş be
okan diyo.acıklamalarını oku tekrardan.basaksehirde iki 8 le oynadı adam.3 ortasaha alınacakmıs zaten.2 yabancı ve 1 yerli diyo butun muhabirler8 alacagımızı sanmıyom 6 alacagız
oliviera napacak 10 no mu oynayacak?
6 10 ve kanattırokan diyo.3 ortasaha alınacakmıs zaten.2 yabancı ve 1 yerli diyo butun muhabirler
oliviera neden kesilsin yav.baklava oynarız,bazen 4-4-2 oynarız.kadro kaliteli olsunda beni ilgilendrmiyo dayı yedekte o varmış,kerem varmış.banane yav.18 kişide kaliteli olsun,rekabet olsun6 10 ve kanattır
olivierayı kesebilecek bi adama 4 mılyon maas vermen gerek kım gelecek o durumda ve gerek var mı
Demekki kalkan birsey var cocukta izleyelimKasımpaşa'daki Berat Kalkan'ı da takip etmek lazım, sonradan girdi, 1-2 pozisyonda hafiften dikkatimi çekti, 19 yaşındaymış. İzlenmeli.
forum için yazmamıştım o postu üstat. dmden anlattımiyi topçu renkdaş klas kadife ayak
2 tane 8 1 tane 6 no oynarsak hayır dememoyunu yönlendiren 3.ortasaha daha çok 8 se,10 numara gelmeyebilir.ki okanda hem forvet,hem 2.forvet hemde kanatlarda oynayan adamlar demiş hucum hattı için.bence 10 numara yalan.
8 ama birazda ofansif oynayan bi adam gelecek
twitin altına kullanıcı adını galasevgisi yapan üstadımizin yazdıklarına bakar mısınız patladım ya ihtimallerden biri florian wirtz yazmış