Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evander’i bugüne kadar hiç izlemedim. Şöyle böyle oynuyor diyecek halim yok. Övecek veya itin bir tarafına sokacak halimde yok. Amma velakin bu adam kötü olsa bu forumda konuşulduğu kadar mesela geçen sene Marcao ve Muslera gibi en iyi 11’e girebilir miydi.?

6 10 ve kanattır

olivierayı kesebilecek bi adama 4 mılyon maas vermen gerek kım gelecek o durumda ve gerek var mı
oliviera neden kesilsin yav.baklava oynarız,bazen 4-4-2 oynarız.kadro kaliteli olsunda beni ilgilendrmiyo dayı yedekte o varmış,kerem varmış.banane yav.18 kişide kaliteli olsun,rekabet olsun

okanın dedıgı gıbı herşeyi yapabilen bi topcunun degeri 50 mılyon oda zaten buralara gelmiyor

biyerlerden kısmak lazım

Başakşehir, bir süredir gündeminde yer alan Michy Batshuayi'nin transferini bu hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık oynayan Michy Batshuayi ile bir süredir görüşme halinde olan İstanbul ekibi artık geri sayıma geçti.

Başakşehir transferi çok daha düşük bir maliyetle bitirmek üzere olduğu vurgulandı.

Emre Belözoğlu'nun da takımda görmeyi çok istediği oyuncuyla bu hafta resmi sözleşme imzalanma ihtimali oldukça yüksek.

Chelsea'deki yeni sezon planlamasında kendisine yer bulamayan dünyaca ünlü yıldız da kariyerine Türkiye'de devam etmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

başağ bak

Moderatör tarafında düzenlendi:
oyunu yönlendiren 3.ortasaha daha çok 8 se,10 numara gelmeyebilir.ki okanda hem forvet,hem 2.forvet hemde kanatlarda oynayan adamlar demiş hucum hattı için.bence 10 numara yalan.

8 ama birazda ofansif oynayan bi adam gelecek

oyunu yönlendiren 3.ortasaha daha çok 8 se,10 numara gelmeyebilir.ki okanda hem forvet,hem 2.forvet hemde kanatlarda oynayan adamlar demiş hucum hattı için.bence 10 numara yalan.

8 ama birazda ofansif oynayan bi adam gelecek
2 tane 8 1 tane 6 no oynarsak hayır demem

ileri dönük bi 8 numara oliviera ile degismeli oynar mevki olarak ileri geri

gol sıkıntısı cekecegımızıde sanmıyorum kerem yunus sefer oynadıgı sürece

keremın her mac 1 golü olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt