Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Midçö geliyor oyle mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
* gueye şart degil.onana da olur.ebimbe de olur o atlet isim.ama o zamanda şöyle olur.
onana---sergio
----evander-------
ya da
carvalho---ebimbe
----sergio ---
ben tamamım bunlara
Tsli olduğundan olabilir mi ha.ekibimizin performansının beğenilmiş olması beni rahatsız etti
Ndombelenin defansif özellikleri nasılNando
Dubois nelsson abdulkerim pva
Ndombele oliveira
Yunus harit kerem
Seferovic
Ahh ahhh
avusturyalıda herseye acık durum.2 gun sonra açıklanadabilir abi.şaşırmam.bu 1 hafta boyunca gelenler olacakmış hocanın dediğine göre@Sergen Zeren , @Aras Şimşek
daha once de bu denkleme vurgu yapmis idim nacizane. en son , *orta saha da kimler olmali basligina bir kac sey karaladim bu minvalde.
isimlerden ziyade kanimca, *aynen tipoloji profil uzerinden gidilmesi dolayli daha kolay sonuca ulasilir gozlem bazli.
misal, genel orta saha ozelinde , *dm ,*dcm (hibrid bazli misal *morita ) , *cm , ve *multi fonksiyonel orta sahalar diye 4 cizgim mevcut transfer surecinde.nacizane. *multi turleri gerektiginde ic olarakta oynatabilirsin, forvet arkasi, dm onu, vs de...
*sergio turu(multi) familya oyuncular ( ofans olusumlar da bolca bulunmak isteyen sorumluluk seven, lider aurali ,oyun akli yuksek olmasi,asiri teknik olusu,,duran toplar da, pas sirkulasyonun da serbest dolasimli yuruyen beyin bir nevi) ,,
*gueye turu familya oyuncular (mobilie ,hibrid ,basan,rahatsiz eden , tempolu agresif tandansli ...morita keza...
*carvalho turu familya oyuncular (alan gorusu, geriden top cikarma, kalca ve genel vucut kullanimi top saklama bazli) ,,
gibi gibi...
evander'i sergio ile veya ona yakin yerde oynatirim.
* gecen sezonki goz agrisi *morita nin yine bu donemde de olmayacagindan dolayi, bu transfer doneminde en basindan beri , iki turde karar kilmis idim. * $ dan ve *yas dan bagimsiz *gueye versus carvalho. her iki ture de olumlu bakiyordum, oynanacak oyun yapisi ve cizilen formasyon kurgulari ile ilisik ~secilek bu iki isim ayri ayri degerlendirilmeleri gerekir yazisini not ederek...
avusturya li da yanilmiyorsam rafa kaldirilmis. son okan hoca nin aciklamarini yanlis okumadiysam.
Lyonda iyidi stats olarak, thamfe bastada iyidi. Ikinci dönem cöpNdombelenin defansif özellikleri nasıl
Niyemis yinendombili gelmez umarım
Isimler gizli fakat herkesi heyecanlandiracaklarmis. Gazeteci olacak bunlar.Muslukları kapandı demek
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi