Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* gueye şart degil.onana da olur.ebimbe de olur o atlet isim.ama o zamanda şöyle olur.

onana---sergio
----evander-------

ya da

carvalho---ebimbe
----sergio ---

ben tamamım bunlara

@Sergen Zeren , @Aras Şimşek

daha once de bu denkleme vurgu yapmis idim nacizane. en son , *orta saha da kimler olmali basligina bir kac sey karaladim bu minvalde.

isimlerden ziyade kanimca, *aynen tipoloji profil uzerinden gidilmesi dolayli daha kolay sonuca ulasilir gozlem bazli.

misal, genel orta saha ozelinde , *dm ,*dcm (hibrid bazli misal *morita ) , *cm , ve *multi fonksiyonel orta sahalar diye 4 cizgim mevcut transfer surecinde.nacizane. *multi turleri gerektiginde ic olarakta oynatabilirsin, forvet arkasi, dm onu, vs de...
*sergio turu(multi) familya oyuncular ( ofans olusumlar da bolca bulunmak isteyen sorumluluk seven, lider aurali ,oyun akli yuksek olmasi,asiri teknik olusu,,duran toplar da, pas sirkulasyonun da serbest dolasimli yuruyen beyin bir nevi) ,,
*gueye turu familya oyuncular (mobilie ,hibrid ,basan,rahatsiz eden , tempolu agresif tandansli ...morita keza...
*carvalho turu familya oyuncular (alan gorusu, geriden top cikarma, kalca ve genel vucut kullanimi top saklama bazli) ,,
gibi gibi...

evander'i sergio ile veya ona yakin yerde oynatirim.

* gecen sezonki goz agrisi *morita nin yine bu donemde de olmayacagindan dolayi, bu transfer doneminde en basindan beri , iki turde karar kilmis idim. * $ dan ve *yas dan bagimsiz *gueye versus carvalho. her iki ture de olumlu bakiyordum, oynanacak oyun yapisi ve cizilen formasyon kurgulari ile ilisik ~secilek bu iki isim ayri ayri degerlendirilmeleri gerekir yazisini not ederek...

avusturya li da yanilmiyorsam rafa kaldirilmis. son okan hoca nin aciklamarini yanlis okumadiysam.

Şu 6 numara ve 10 numara transferlerini bi bitirebilsek, takım şelaleler gibi akacak...

Hatta 10 numara yine bir şekilde telafi edilebilir belki ama 6 numara çok kritik.

Geciktiğimiz her gün, menajerler "nasılsa mecburlar" diyerek fiyat arttırmaya devam edecektir. Şu iş ne kadar erken biterse, o kadar iyi.

ROTA NDOMBELE
Galatasaray'da orta saha transferi için hızlı saatler yaşanırken hedef yeniden Ndombele oldu. Fransız basınından Media Foot Marseille'in haberine göre; orta sahaya takviye arayışında olan Galatasaray, bu yaz transfer döneminde Tottenham'dan ayrılabilecek Tanguy Ndombele'yi dikkatle izliyor. Thomas Cludel imzalı haberde "Edindiğimiz bilgilere göre Galatasaray, ikinci kez Ndombele dosyasının kapağını açtı. Geçtiğimiz günlerde de Türk kulübü, Tanguy Ndombele'yi sordu. Ancak olumsuz cevap aldı. Bu kez Tottenham yöneticileri, iyi bir teklif olması durumunda gönderilmesi düşünülen oyuncuları için son fırsatlarını değerlendirmek istiyor." ifadelerine yer verildi.

TOTTENHAM UCUZA BIRAKMAK İSTEMİYOR
Galatasaray için Tanguy Ndombele iddialarının yüksek sesle dillendirildiği haber "Galatasaray’ın ilgisi oldukça aktif. Transferin kiralık olma ihtimali yüksek. Ndombele'ye yüklü para yatıran Tottenham, onu ucuza bırakmayı reddediyor. Galatasaray'ın ödeyemeyeceği bir rakam ortada olduğu için bonservisiyle gitme ihtimali yok." ifadeleriyle son buldu.

şu ndombeleden alıntı yapan idiotların 3 seneye avrupada Galatasaray tarafından tokatlanacagı gercegi var da neyse.yasayıp görsünler

nevzat da arnatuovic demiş dün.çok iyi olur,bakalım

Nando
Dubois nelsson abdulkerim pva
Ndombele oliveira
Yunus harit kerem
Seferovic

Ahh ahhh

@Sergen Zeren , @Aras Şimşek

daha once de bu denkleme vurgu yapmis idim nacizane. en son , *orta saha da kimler olmali basligina bir kac sey karaladim bu minvalde.

isimlerden ziyade kanimca, *aynen tipoloji profil uzerinden gidilmesi dolayli daha kolay sonuca ulasilir gozlem bazli.

misal, genel orta saha ozelinde , *dm ,*dcm (hibrid bazli misal *morita ) , *cm , ve *multi fonksiyonel orta sahalar diye 4 cizgim mevcut transfer surecinde.nacizane. *multi turleri gerektiginde ic olarakta oynatabilirsin, forvet arkasi, dm onu, vs de...
*sergio turu(multi) familya oyuncular ( ofans olusumlar da bolca bulunmak isteyen sorumluluk seven, lider aurali ,oyun akli yuksek olmasi,asiri teknik olusu,,duran toplar da, pas sirkulasyonun da serbest dolasimli yuruyen beyin bir nevi) ,,
*gueye turu familya oyuncular (mobilie ,hibrid ,basan,rahatsiz eden , tempolu agresif tandansli ...morita keza...
*carvalho turu familya oyuncular (alan gorusu, geriden top cikarma, kalca ve genel vucut kullanimi top saklama bazli) ,,
gibi gibi...

evander'i sergio ile veya ona yakin yerde oynatirim.

* gecen sezonki goz agrisi *morita nin yine bu donemde de olmayacagindan dolayi, bu transfer doneminde en basindan beri , iki turde karar kilmis idim. * $ dan ve *yas dan bagimsiz *gueye versus carvalho. her iki ture de olumlu bakiyordum, oynanacak oyun yapisi ve cizilen formasyon kurgulari ile ilisik ~secilek bu iki isim ayri ayri degerlendirilmeleri gerekir yazisini not ederek...

avusturya li da yanilmiyorsam rafa kaldirilmis. son okan hoca nin aciklamarini yanlis okumadiysam.
avusturyalıda herseye acık durum.2 gun sonra açıklanadabilir abi.şaşırmam.bu 1 hafta boyunca gelenler olacakmış hocanın dediğine göre

2 saattir uzağım 2 sayfa yazılmamış :/ Gelen giden yok herhalde

Ndombele - Oliveira merkeziyle hayati sinirlarda yasamak mi. Ben varim

taylan ve ömerin maaşı düşüktü keşke takasta falan kullansak şu çöpleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt