Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi dediğin isimler ligde izlenilip begenilmiş forumda.tanımadıgı,29 yasındaki bi topçuya insanların önryargılı olması dogal.ayrıca oyuncuyu almadıkda henuz,teklif bile gitmemiş.

dün okan hocada isim sızmayacak artık dedi,gizli yürüteceğiz dedi

midtsö ence alternatif için iyi isim olabilir
Forumun %80i futboldan anlamıyor en az %70i de futbolcu falan tanımıyor, onların tanımasına göre mi yapılacak transfer.

Okan istiyorsa alınacak, laga luga yapmayın.

abi dediğin isimler ligde izlenilip begenilmiş forumda.tanımadıgı,29 yasındaki bi topçuya insanların önryargılı olması dogal.ayrıca oyuncuyu almadıkda henuz,teklif bile gitmemiş.

dün okan hocada isim sızmayacak artık dedi,gizli yürüteceğiz dedi

midtsö alternatif için iyi isim olabilir
miço yeni bir isim değil 10 gundur konusuluyor

Topu defanstan alıp atak başlatsın, baskıda top kaybetmesin, rakip ataginda orta sahada iyi karsilasin yeter. Bu dediklerimi mitco yapabilecekse gelsin isim takintim yok şahsen. Kısaca geçen sene yapamadıklarımizi yapsın. O mevki çok kilit ortadan delip geçti rakipler akşamda gördük ki hala devam ediyor.
yani ben onun için soguk degilim ki zaten ne gelcegi de belli degil.

sadece forumda sanki okan buruk görmüyo anlamıyo gibi oyuncu tipleme rolleri isimleine göre saçma bir histeri var, yordu bu algı. o kadar 6/8 oynıcak oyuncuu adı geçmişken ve okan buruk geçmiş maçlarındaki sistemlere bakınca bir fikir oluşturucakken hala aynı triplerle asıp kesiyo millet

Yedek oyuncu almayalım demiyorum ki ben. Sisteme uymayacak biriyse alınmasın diyorum. Ayrıca düşük maliyetli scout transferi de denenebilir 6-8 yedeği için. Patlama potansiyeli olan
Scout da olabilir yeterki derinlik olsun. Ha mitco bizim sisteme de uyar aslında maçına göre oynatılır ama temposu iyi. Ama 6 numara da nokta atışı yapmalıyız

miço yeni bir isim değil 10 gundur konusuluyor
doğru da,daha çok menajerin önerip kulübün degerlendiriği biri gibi.amiri gibi yani.haluklara göre kulubünün kapısı yeni çalınacakmış daha.ölme eşeğim ölme yani.okan gelecek oyuncular var dedi antalya macının 1 hafta öncesinde.anlaşmaya yakın isimler var belliki.midsö 6 ve 8in alternatifi oalrak gelebilir

pedro son 3 sene italyada iyi işler yapmıs,italya milli takımına yukselmişti ama bence onun bile sakıncası vardı maliyetten ötürü
tamam konu bu degil çıkmadık almadık ama millet gene sanki geçen sene cl şampiyon olmuşuz ki show peşindeydi kim bu tanımıyorum küme düşmüş adam falan filan

Ben ikna oldum şu an.

:D
zeki-uzundurukan-a-spor-1.webp

doğru da,daha çok menajerin önerip kulübün degerlendiriği biri gibi.amiri gibi yani.haluklara göre kulubünün kapısı yeni çalınacakmış daha.ölme eşeğim ölme yani.okan gelecek oyuncular var dedi antalya macının 1 hafta öncesinde.anlaşmaya yakın isimler var belliki.midsö 6 ve 8in alternatifi oalrak gelebilir
Kampa katilacak ilk topcu olacak muhtemelen. Kendini alistir

Forumun %80i futboldan anlamıyor en az %70i de futbolcu falan tanımıyor, onların tanımasına göre mi yapılacak transfer.

Okan istiyorsa alınacak, laga luga yapmayın.
okan istiyosa alınsın zaten,ona kimse bişey demez.ama menajer önerisi gibi daha çok.öte yandan 6 ve 8e iyi bi alternatif gibi duruyor midsö.

sadece ben ilk defa midsöde gördüm,ilginin oldugu ama alınmış gibi davranılan bi oyuncu olarak.bu koruma içgdüsü fazla geldi bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt