Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene sadece lig oldugundan Lemina bir ihtimal fazla mac kacirmaz ama o da serbest degil. En az 5 milyon isterler gibi

Grillitsch ve William Carvalho istiyor bu takım bunlardan ağır olması için futbolu bırakması lazım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onları bende istiyorum, leminadan ziyade cuk oturur ama lemina atletikligiyle ön planda olduğu için sıkıntı olabilir renkdas😄 pas atamayan carvalho, atletik olmayan durağan lemina gibi olur sanki. Frank de bour aklima geliyor böyle transferlerde. Ne çok sevinmiştim geldiğinde, adam pert halde öylesine oynadı gitti

Sakatlık sorununu düşünerek 4 milyon € riske edilebilinir.

Harit gibi kafası kırık adam yatıracağımıza ne oynayacağı az çok belli olan adama parayı yatırmak daha mantıklı.

Geçmişten de özel hayranı olduğum bir oyuncu geldiğinde çok sevinmiştim.

Çok fazla izleyemedik ama 2 sezon geçti üstünden Fransa'da toparlamıştır diye umuyorum.

Stad elektriğinin %70-80 civarını karşılıyor diye okumuştum. Ömrü 25-30 yıl demişlerdi sanırım. İlk 10 yıl firma işletecek indirimli alacağız sonra bize geçecek böylelikle ciddi tasarruf edeceğiz.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O panellerin belirli bir yılı şirketin. Bizim bütçeye anlaşılan süre sonrası gelir gelicek bize.

2000 haneye eşdeger elektrik uretiyor.

Teşekkür ederim bilgiler için hepinize.

lemina farklı adam ya yürüyen gs adam. yeri geldi tek başına mücadele etti, karakterli adam. bizimkiler düşünür mü sanmıyorum ama bakalım

Harika bir verimle çalışmaya devam ediyoruz son 2 ayda stadın tüketiminin tamamını karşıladık, hatta şebekeye enerji satışı yaptıkz rakamları maalesef paylaşamıyorum. Zaten hedefimiz planımız yıllık tüketimin %65 ini karşılamaktı muhtemelen üzerinde bir oran göreceğiz. Her şey yolunda 💪☀️☀️☀️

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Özür dilerim forumda uzun zamandır aktif değildim. Fotoğrafınızdaki sizseniz o da stattan gibi duruyor. Statta görevli biri misiniz?

Onları bende istiyorum, leminadan ziyade cuk oturur ama lemina atletikligiyle ön planda olduğu için sıkıntı olabilir renkdas pas atamayan carvalho, atletik olmayan durağan lemina gibi olur sanki. Frank de bour aklima geliyor böyle transferlerde. Ne çok sevinmiştim geldiğinde, adam pert halde öylesine oynadı gitti
Leminayi al alabiliyorsan Carvalhoyu yine al ondaki ayaklar Sergio da var bizim takımda sadece bize en az 2 6-8 1 tane 10 lazım bunlar elzem

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt