- 18 Temmuz 2009
- 80.786
- 225.495
- 5.093
Bizdeki sezonunda daha fazla oynamıştır Nice döneminden muhtemelen.Nicede daha düzenli oynadı kronik değil gibi tam bilmiyorum bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizdeki sezonunda daha fazla oynamıştır Nice döneminden muhtemelen.Nicede daha düzenli oynadı kronik değil gibi tam bilmiyorum bende
Fazlasıyla varPeki şu an kulübe maddi bir faydası var mı yoksa 10 sene sonra mı maddi faydası başlayacak kulübe?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lemina kronik sakat değil bize sakat geldi o dönem hiç araştırmadan alındı Falcao ve Lemina yoksa kariyeri sakatlıklar içinde geçen bir adam hiç olmadı Nicete de düzgün oynadı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizde oynayamadığı zaman sakatlıktan ,nicede ise hocası oynatmadığı için oynamıyomuş diye okumuştum bi yerde kolpaymış o zamanBizdeki sezonunda daha fazla oynamıştır Nice döneminden muhtemelen.
Miçoyle beraber götürürler tempolu iki oyuncu illa yıldız almaya gerek yok faydalı oyuncu olsun yeter ki parayı 10 numaraya basarızNice'te sorun yaşamamasının sebeplerinden biri 2. yarılarda oyundan alınmış, yıpranmamış hiç nerdeyse. Dk60-70 civarı çıkarmışlar genelde hep
Ona hakim değilim de 6 maç mı ne 90 dksı vardı.Bizde oynayamadığı zaman sakatlıktan ,nicede ise hocası oynatmadığı için oynamıyomuş diye okumuştum bi yerde kolpaymış o zaman
Geçen birisi eski atletikliginde değil çok ağırlaştı yazmıştı, takip etmediğim için klasik boklamami realite mi bilmiyorumLemina kronik sakat değil bize sakat geldi o dönem hiç araştırmadan alındı Falcao ve Lemina yoksa kariyeri sakatlıklar içinde geçen bir adam hiç olmadı Nicete de düzgün oynadı
Miçoyle beraber götürürler tempolu iki oyuncu illa yıldız almaya gerek yok faydalı oyuncu olsun yeter ki parayı 10 numaraya basarız
Listeye konan oyuncu 5 ten açar 2.5 milyona bitirirsin Lemina gibi oyuncuyu bir daha bu paraya alamazsın 28 yaşında daha ve kalitesini herkes gözüyle gördü bizim takımdaBu sene sadece lig oldugundan Lemina bir ihtimal fazla mac kacirmaz ama o da serbest degil. En az 5 milyon isterler gibi
Grillitsch ve William Carvalho istiyor bu takım bunlardan ağır olması için futbolu bırakması lazımGeçen birisi eski atletikliginde değil çok ağırlaştı yazmıştı, takip etmediğim için klasik boklamami realite mi bilmiyorum
Onları bende istiyorum, leminadan ziyade cuk oturur ama lemina atletikligiyle ön planda olduğu için sıkıntı olabilir renkdasGrillitsch ve William Carvalho istiyor bu takım bunlardan ağır olması için futbolu bırakması lazım
Stad elektriğinin %70-80 civarını karşılıyor diye okumuştum. Ömrü 25-30 yıl demişlerdi sanırım. İlk 10 yıl firma işletecek indirimli alacağız sonra bize geçecek böylelikle ciddi tasarruf edeceğiz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O panellerin belirli bir yılı şirketin. Bizim bütçeye anlaşılan süre sonrası gelir gelicek bize.
2000 haneye eşdeger elektrik uretiyor.
Harika bir verimle çalışmaya devam ediyoruz son 2 ayda stadın tüketiminin tamamını karşıladık, hatta şebekeye enerji satışı yaptıkz rakamları maalesef paylaşamıyorum. Zaten hedefimiz planımız yıllık tüketimin %65 ini karşılamaktı muhtemelen üzerinde bir oran göreceğiz. Her şey yolunda![]()
Leminayi al alabiliyorsan Carvalhoyu yine al ondaki ayaklar Sergio da var bizim takımda sadece bize en az 2 6-8 1 tane 10 lazım bunlar elzemOnları bende istiyorum, leminadan ziyade cuk oturur ama lemina atletikligiyle ön planda olduğu için sıkıntı olabilir renkdaspas atamayan carvalho, atletik olmayan durağan lemina gibi olur sanki. Frank de bour aklima geliyor böyle transferlerde. Ne çok sevinmiştim geldiğinde, adam pert halde öylesine oynadı gitti