Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüş belirtmiş gibi duruyor hocada böyle düşünüyordur umarım. Okan hoca Hagi etkisiyle futbol hayatını yaşamış bir oyuncuydu şutör ve duran top kullanan 10 numaralara karşı sempatisi var. İrfanda en efso sezonunu onunla geçirdi özgürlük tanıyor o tarz oyunculara
taylan 2 yıl önce cok acayip bi performans vermişti. bel ameliyatından sonra bi düşüş yaşadı sanırım
Şöyle 3 sezon falan kafa dinlese kendini de dinlese iyi topçu aslındataylan 2 yıl önce cok acayip bi performans vermişti. bel ameliyatından sonra bi düşüş yaşadı sanırım
reactvshift kim yavGelelim haberlere.
Evander ve Harit %100 bitti gibi ama listede 1 kisi daha var.
Mityo ile aradaki fark 1 milyon. O da bitti gibi.
Ali Akman istedigimiz an bizde. Sadece opsiyonu dusurmeye calisiyoruz.
Via Reactshift
Ben Bocalıyım, oyum söylenir. Ama Camp Nou'nun ilk olması bir şaka. Etkileyici, La Bombonera, Iduna Park, Anfield ve Nef de Galatasaray.
Gecen biri burada paylasti. Daha once hic bildi mi bilmiyorum ama söve söve duyum veriyorreactvshift kim yav![]()
çeşitlilik olur olsun,bi de böyle deneyelimGecen biri burada paylasti. Daha once hic bildi mi bilmiyorum ama söve söve duyum veriyor
Gelelim haberlere.
Evander ve Harit %100 bitti gibi ama listede 1 kisi daha var.
Mityo ile aradaki fark 1 milyon. O da bitti gibi.
Ali Akman istedigimiz an bizde. Sadece opsiyonu dusurmeye calisiyoruz.
Via Reactshift