Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Midtsjö + 10 numarayi bu hafta bitirirler, ve transfer dönemin sonuna kadar iyi bir 6 numaranin pesinden kosariz diye düsünüyorum. Transfer döneminin sonuna dogru, belki Dünya Kupasinda oynamayi isteyen tanidik bir 6 No, suanki takiminda forma sansi bulmayi zor buluyor diye bize kiralik gelmeye sicak bakar.

zaten kim gelse bu terim tayfadan bi analist cıkacak,dünya starı yapacak illa.Galatasaray için en iyileri gelir inşallah diyelim

Alakası yok, ayrıyetten Pulgar, taylan cica ve berkan la oynadı, messi koy Ronaldoyu koy, Kanteyi koy Pulgarın yerine hiç bişi fark etmez takımda. Adamların kariyerleri biter.
O bölgeye gelen adamdan ne alacağımızı bilmemiz lazım yine no name biri geliyor, videolara bakınca herkes iyi ama takıma gelince ah vah ediyoruz.

carvalho ile ne alaka?onu anlamadım.carvalho 6 numara,midsö 8.geuye bizde pis işleri yapacak bi adamdı.6-8 oynardı.sırf şu kıyaslamadan ötürü bile floodu hiç etmiş

Carvalho 6 oynamadi bu sene Portekiz'de Moutinho veya danilo 6 oynadı betiste de guido rodriguez .. Carvalho geçiş oyuncusu tarzında takılıyor..

Mitçö-evander-harit paketi kesinlikle kötü bir planlama olur..inşallah doğru değildir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yedek için transfer mi yapılır yav sen gel kardeşim seni 11 e değil yedeğe düşünüyoruz mu diyeceksin. Kulübe tabiki güçlü olacak ama bu şekilde olmaz.

pazara gittim gueye carvalho ndombele eve geldim miçço amiri hacıahmetovic

Taylan ve Berkan'ı izlemiş GSC Transfer Nöbeti'nin transfer beklentisi;

1658870477510.webp

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt