Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk önce bir takım kurgusuna el atsın her maç sonu transfer isteyip taraftarı arkana almakla olmaz bu iş. Takım eksik gidişat pek iyi görünmüyor baştan uyaralım sonra üzülmesin sezon içinde kimse.

Ama biz şu an alıcı konumundayiz garry 25 badou 26 sında geldi ve ilk parladiklari an satma imkanı bulup sepetledik.. midsjonun transfer yapması çok zor bizden sonra artık Araplar da almıyor manyak gibi..

Ben bu herife bedava olsa cidden ses etmezdim ..
3 senedir emek verdiğimiz Marcao'yu bile zor bela satabildik, gayet iyi olan performansina rağmen. Bu ligde bize zor bu genç al-parlat-sat muhabbeti. Onun yerine şampiyon olunca bir şekilde satıyorsun birilerini zaten. Yeterince genç oyuncu da mevcut takımda illa yaşa bakacak olursak. 27-30 yaş arası oyunculara yönelmemiz bence doğru

Ama biz şu an alıcı konumundayiz garry 25 badou 26 sında geldi ve ilk parladiklari an satma imkanı bulup sepetledik.. midsjonun transfer yapması çok zor bizden sonra artık Araplar da almıyor manyak gibi..

Ben bu herife bedava olsa cidden ses etmezdim ..
sen arap örnegi verince kontrol ettim. al shabab takiminda bir tane norvecli forvet oynuyor 500 bin euro'ya almislar.

1den fazla norvecli futbolcunun bulundugu ülkeler listesi;

1658875307335.webp

cicaldaunun videolardan bile çöp olduğu belliydi lafına hiç katılmıyorum zira herkes övüyordu. asunçao bile övüldü burada
şut tekniğine, dribbling stiline dikkat eden herkes patates olduğunu anlamıştır cicaldaunun. oyun içi ezik karakterini de zamanla görünce elde var 0.

mental ve karakter özellikleri hariç, top oynayan birisi 10-15 dakikalık videolarda bile topçunun kumaşını anlayabilir.

Midso nasıl bir oyuncudur tam anlayamadım şu an için kafaları karıştıran belki de adama şimdilik ön yargılı yaklaşmamiza neden olan şey beklenti çok yüksekken alınıyor olması örneğin bugün Gueye açıklansa peşine Midso aciklansaydi burada bir çoğumuz görün bakın sezonun gizli kahramanı Midso olur, tam bir görev adamı, süper oyuncu aldık diye sayfalarca yorum yapardı ...
gueyenin yanında Taylan alınsa yine aynı olurdu , Gueye bu

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

midsö menajer haberi belli.barkleye dönelim

pedro yangını yapınca tonla laf yedik ağlamayın iyi oyuncular gelecek cart curt diye.
şimdi miço yangını yapanlara sadece gülüyorum.
:)

pedro yangını yapınca tonla laf yedik ağlamayın iyi oyuncular gelecek cart curt diye.
şimdi miço yangını yapanlara sadece gülüyorum.
:)
Pedro tam aradığımız adamdı ya en çok üzen transfer oldu bu sezon,ha o mallar karmaşada faydalanamaz o ayrı.

benim anlamadığım bütün istatistiklerde 50. olan oyuncunun takımı nasıl hollanda liginde 5. olmuş?

hadi bir şekilde olmuş bu kadar kepaze topçuyu az alkmaar neden ısrarla 40 maç oynatmış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt