Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12.00den itibaren izleyebilrsiniz.fatih hocam muazzez abacı dinliyomuş isviçre kampındayken.2.gün nalanı dinlemiş.nalanı seviyomuş.bi de sigarayı bırakma hikayesi var

Sa nobetten baya uzak kaldim Midtsjo gelmis Kluivert dedikodusu cikmis. Kluivert gelmez gibi de Midtsjo nedir necidir bilen var mi. Hayal kirikligi oldu benim icin

Miço işi kesinse rotasyona değil 11’e alınmıştır. Tepki çekmemek için o şekilde haber yapılıyordur. Zaten avrupada yokuz, çok fazla oyuncuya gerek yok. Berkan ve Taylan ortasahayı yedekler.

Miço işi kesinse rotasyona değil 11’e alınmıştır. Tepki çekmemek için o şekilde haber yapılıyordur. Zaten avrupada yokuz, çok fazla oyuncuya gerek yok. Berkan ve Taylan ortasahayı yedekler.
Bu düşünce ve planlama şampiyonluğu riske atmak demektir renktas. İnşallah böyle düşünmüyolardir

habere göre 7m vermişiz 10 istiyorlarmış kaça salarlar onu söyle üstat sen
10 istediklerine pek inanmadım 15 ten açarlar bence kapıyı 12 ye okey derler. Raphael Veiga Brezilya Serie A nin en iyi ofansif orta saha oyuncusu. Alex de Souza gibi yerel bir süperstar şu an Brezilya'da çok oluru yok o işin (Alex Brezilya'nın en saygı duyulan ve hayranı olan isimlerinden biridir Brezilya liginin en çok gol asist sayısına sahip 5 oyuncusundan biridir)

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sa nobetten baya uzak kaldim Midtsjo gelmis Kluivert dedikodusu cikmis. Kluivert gelmez gibi de Midtsjo nedir necidir bilen var mi. Hayal kirikligi oldu benim icin
Mitjö için kimisi çöp diyor kimisi görev adamı, kimisi bumuydu yav diyor kimisi de iyi diyor. Bence görev adamı, alternatif olabilir.en azından Taylandan iyidir. Ama şampiyonluk için yetersiz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt