Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.335
- 3.675
- 1.778
Yaani?İnamoto hakkında bir bilgi veriyim bize gelmeden 25 premier lig maçı oynadı bizden sonra gitti 25 maç bundesliga oynadı.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaani?İnamoto hakkında bir bilgi veriyim bize gelmeden 25 premier lig maçı oynadı bizden sonra gitti 25 maç bundesliga oynadı.
üstat o kadar haklısın ki ...Bence 10 istiyorlarsa 11 verip alsınlar, sütten ağzımız yandı agaaaa
Yani futbolcunun kariyerinde menajer çok önemlidir.
benim uykum bile kaçtı, inşallah alırızhaberi monza tarafından öğrenmiştir. ben bu habere inandım. evander ve harit belki de bu veiga için bekletiliyor.
Oyuncu nasıl hiç bir bilgim yok, gerçi bizim forum beğeniyordu sanki, seyredenler araştıranlar olumlu yorumlamıştı.haberi monza tarafından öğrenmiştir. ben bu habere inandım. evander ve harit belki de bu veiga için bekletiliyor.
11.50den itibaren izleyebilrsiniz.fatih hocam muazzez abacı dinliyomuş isviçre kampındayken.2.gün nalanı dinlemiş.nalanı seviyomuş.bi de sigarayı bırakma hikayesi var
monza nehaberi monza tarafından öğrenmiştir. ben bu habere inandım. evander ve harit belki de bu veiga için bekletiliyor.
adam bileklerine gres yağı sürüyor, tabanca gibide sol ayağı varOyuncu nasıl hiç bir bilgim yok, gerçi bizim forum beğeniyordu sanki, seyredenler araştıranlar olumlu yorumlamıştı.
Bu düşünce ve planlama şampiyonluğu riske atmak demektir renktas. İnşallah böyle düşünmüyolardirMiço işi kesinse rotasyona değil 11’e alınmıştır. Tepki çekmemek için o şekilde haber yapılıyordur. Zaten avrupada yokuz, çok fazla oyuncuya gerek yok. Berkan ve Taylan ortasahayı yedekler.
98 model terimi görünce,insan istiyo tabi takımın basında olsunKasap et derdinde, Sergen can derdinde![]()
baya küfürlük oldu,kusura bakmaMuslera
Dubois Nelsson Abdulkerim PvA
Sérgio Midtsjø
Yunus Akbaba Kerem
Seferovic
Bence bu kadro ilk ucu zorlar en kotu altinci olur. Tahminim besincilik
10 istediklerine pek inanmadım 15 ten açarlar bence kapıyı 12 ye okey derler. Raphael Veiga Brezilya Serie A nin en iyi ofansif orta saha oyuncusu. Alex de Souza gibi yerel bir süperstar şu an Brezilya'da çok oluru yok o işin (Alex Brezilya'nın en saygı duyulan ve hayranı olan isimlerinden biridir Brezilya liginin en çok gol asist sayısına sahip 5 oyuncusundan biridir)habere göre 7m vermişiz 10 istiyorlarmış kaça salarlar onu söyle üstat sen
Mitjö için kimisi çöp diyor kimisi görev adamı, kimisi bumuydu yav diyor kimisi de iyi diyor. Bence görev adamı, alternatif olabilir.en azından Taylandan iyidir. Ama şampiyonluk için yetersiz olur.Sa nobetten baya uzak kaldim Midtsjo gelmis Kluivert dedikodusu cikmis. Kluivert gelmez gibi de Midtsjo nedir necidir bilen var mi. Hayal kirikligi oldu benim icin