- 22 Ağustos 2010
- 32.929
- 37.754
- 3.033
seferoğlu'nun kasımpaşa'ya attığı golde MM olsa allah'a sığınıp sağ ayağı ile topa abanır, top da kpaşalı savunma oyuncusuna çarpıp geri dönerdi net olarak. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye kafayı mı yedik?Yav bu Dünya Yıldızı stoperimiz NELSSON'a neden hiç teklif gelmedi. Kasada para yok satsak da transfer bütçemiz artsa bari![]()
Zeki bir oyuncu mu?Uzun zaman oldu senin kadar bi nefret ile kendini bilmez yorumlar yapan birisini görmedim . Oyuncuyu bende dün izledim baya detaylı izledim . Bir kere kıyasladığın adam Taylan ile alakası yok yani profil olarak alakası yok Taylan hantal durağan ayakları normal elinden geleni yapmaya çalışan ama defansif meziyetleri kısıtlı bi alan oyuncusu , bu adam ise enerjisi yüksek oyununu 60 metreye yayabilecek dripling yapabilen ayakları iyi 6 da 8 de oynayabilen tam olarak olmasa da Atibaya biraz özellik olarak benzeyen (atiba kadar iyi değil ) 2 3 mevkiyi yedekleyebilecek bir oyuncu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Brezilya ya karşı görmek istiyorlarmışYav bu Dünya Yıldızı stoperimiz NELSSON'a neden hiç teklif gelmedi. Kasada para yok satsak da transfer bütçemiz artsa bari![]()
Beklenen kaliteli transferler yapılamadığına göre para yok demek kiNiye kafayı mı yedik?
Para vardır yoktur orasını geç. Nelsson dünya yıldızıydı ya haniii falan yazmak ne alaka onu anlamadım?Beklenen kaliteli transferler yapılamadığına göre para yok demek ki
Ben beğenmiyorum. Stoper Tandemini ayakta tutan Marcao'da satılmışken Nelsson'un falsoları ortaya çıkmadan satılması gerektiğini düşünüyorumPara vardır yoktur orasını geç. Nelsson dünya yıldızıydı ya haniii falan yazmak ne alaka onu anlamadım?
Zeki bir oyuncu mu?
Çevre kontrolü 10 üzerinden kaç verirsin?
Ikili Mücadelelerde ayakta kalıyor mu?
Defanstan topu oyuna sokma konusunda yeterli mi sence?
O zaman öyle yaz. Gelip buraya taze Jesus kazığı yemiş Fenerli gibi garip garip benzetmeler yapma.Ben beğenmiyorum
Yahu savunmaya geçme hemenZeki bir oyuncu demedim , bazı adamlar sisteme uyar ve parlar miço belliki Okan hocanın onayladığı bir oyuncu , diğer alınacak oyuncuları beklersek daha sağlıklı yorumlayabilirsiniz mesale Crespo geldiğinde herkes burun kıvırdı ama geçen sene fenerin sistemine uydu adam çok iyi gözüktü her oyuncunun eksiği fazlası vardır önemli olan yanındaki oyuncular bu eksikleri ne kadar kapatabilecek ve iyi yaptığı şeyler takıma ne kadar uyumlu olup takımın eksiğini kapatacak bunları düşünerek yorum yapmak en mantıklısı
O sana bayılıyorBen beğenmiyorum. Stoper Tandemini ayakta tutan Marcao'da satılmışken Nelsson'un falsoları ortaya çıkmadan satılması gerektiğini düşünüyorum
Zeki bir oyuncu demedim , bazı adamlar sisteme uyar ve parlar miço belliki Okan hocanın onayladığı bir oyuncu , diğer alınacak oyuncuları beklersek daha sağlıklı yorumlayabilirsiniz mesale Crespo geldiğinde herkes burun kıvırdı ama geçen sene fenerin sistemine uydu adam çok iyi gözüktü her oyuncunun eksiği fazlası vardır önemli olan yanındaki oyuncular bu eksikleri ne kadar kapatabilecek ve iyi yaptığı şeyler takıma ne kadar uyumlu olup takımın eksiğini kapatacak bunları düşünerek yorum yapmak en mantıklısı
İşine bak sanamı soracağız ne yazacağımızı. FasonO zaman öyle yaz. Gelip buraya taze Jesus kazığı yemiş Fenerli gibi garip garip benzetmeler yapma.
Yahu savunmaya geçme hemen
Izledim dedin diye bu sorduğum soruları merak ettim oyuncu özelinde sadece. Ben bilmiyorum oyuncuyu, izleseydim bunlara bakardım. O yüzden sordum.
Neyse teşekkür ederim yorum için. Ben sadece oyuncuyu değerlendirmek istedim. Herhangi bir ortasaha yapısı ile nasıl oluru değil.İyi bi 6 çekersin takıma öne bi on numara çekersin miço yedek olur yada ben başka bir şey düşünüyorum dersin miço ve sergio yu ikili oynatırsın önüne ofansif ortasaha koyarsın defansif zaaf yaşarsın fakat diğer yanlardan kazanırsın Okan hoca başakşehirde bunu yaptı