Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun zaman oldu senin kadar bi nefret ile kendini bilmez yorumlar yapan birisini görmedim . Oyuncuyu bende dün izledim baya detaylı izledim . Bir kere kıyasladığın adam Taylan ile alakası yok yani profil olarak alakası yok Taylan hantal durağan ayakları normal elinden geleni yapmaya çalışan ama defansif meziyetleri kısıtlı bi alan oyuncusu , bu adam ise enerjisi yüksek oyununu 60 metreye yayabilecek dripling yapabilen ayakları iyi 6 da 8 de oynayabilen tam olarak olmasa da Atibaya biraz özellik olarak benzeyen (atiba kadar iyi değil ) 2 3 mevkiyi yedekleyebilecek bir oyuncu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zeki bir oyuncu mu?
Çevre kontrolü 10 üzerinden kaç verirsin?
Ikili Mücadelelerde ayakta kalıyor mu?
Defanstan topu oyuna sokma konusunda yeterli mi sence?

Ben anlamıyorum yani ne kadar zor olabilir ki bu takıma 3 senedir sağlam 6 numara şart oğlu şartın ötesine geçti.Marcao'dan gelen parayı direk göm 6 numaraya olsun bitsin diğer mevkileri zamana bırak fırsat transferi olursa yap. AMA Biz tam tersini yapıyoruz.

Komisyon, para yeme vs. gibi ithamlara girmeyin arkadaşlar, ispatlayamayacağınız ifadeler kullanmayın.

Kaç yaşında insanlarsınız bir işin suç boyutunu biz öğretmeyelim.

Ciddi söylüyorum eylüle kadar attırıcam böyle giderse zaten çoğunuz mevsimlik geliyorsunuz foruma bir de bizim başımızı ağrıtmayın.

Zeki bir oyuncu mu?
Çevre kontrolü 10 üzerinden kaç verirsin?
Ikili Mücadelelerde ayakta kalıyor mu?
Defanstan topu oyuna sokma konusunda yeterli mi sence?

Zeki bir oyuncu demedim , bazı adamlar sisteme uyar ve parlar miço belliki Okan hocanın onayladığı bir oyuncu , diğer alınacak oyuncuları beklersek daha sağlıklı yorumlayabilirsiniz mesale Crespo geldiğinde herkes burun kıvırdı ama geçen sene fenerin sistemine uydu adam çok iyi gözüktü her oyuncunun eksiği fazlası vardır önemli olan yanındaki oyuncular bu eksikleri ne kadar kapatabilecek ve iyi yaptığı şeyler takıma ne kadar uyumlu olup takımın eksiğini kapatacak bunları düşünerek yorum yapmak en mantıklısı

Zeki bir oyuncu demedim , bazı adamlar sisteme uyar ve parlar miço belliki Okan hocanın onayladığı bir oyuncu , diğer alınacak oyuncuları beklersek daha sağlıklı yorumlayabilirsiniz mesale Crespo geldiğinde herkes burun kıvırdı ama geçen sene fenerin sistemine uydu adam çok iyi gözüktü her oyuncunun eksiği fazlası vardır önemli olan yanındaki oyuncular bu eksikleri ne kadar kapatabilecek ve iyi yaptığı şeyler takıma ne kadar uyumlu olup takımın eksiğini kapatacak bunları düşünerek yorum yapmak en mantıklısı

Yahu savunmaya geçme hemen🤣
Izledim dedin diye bu sorduğum soruları merak ettim oyuncu özelinde sadece. Ben bilmiyorum oyuncuyu, izleseydim bunlara bakardım. O yüzden sordum.

İyi bi 6 çekersin takıma öne bi on numara çekersin miço yedek olur yada ben başka bir şey düşünüyorum dersin miço ve sergio yu ikili oynatırsın önüne ofansif ortasaha koyarsın defansif zaaf yaşarsın fakat diğer yanlardan kazanırsın Okan hoca başakşehirde bunu yaptı

Arkadaşlar niye bizim klupten ultraaslandan ses çıkmıyor bu resmen vatan hainliğini askerlerimi öldüren adamın ağzına alıp tezahurat yapılıyor. Buna ne ultarslandan ne klupten tek açıklama yok. Galatasaray yapmazda olduda yaptı bir grup feneri tüm sayfalar paylaşır koç her tarafa haber yaptırırdı biz niye pasifiz. Bu hainlere ceza verilmeli.

Yahu savunmaya geçme hemen🤣
Izledim dedin diye bu sorduğum soruları merak ettim oyuncu özelinde sadece. Ben bilmiyorum oyuncuyu, izleseydim bunlara bakardım. O yüzden sordum.

Defansif olarak ortasahasın yükünü çekebilecek bir oyuncu değil saf kan 6 numara gibi defanstan topu alıp dört dörtlük serviste yapamayabilir çünkü adam o profilde bi oyuncu değil

İyi bi 6 çekersin takıma öne bi on numara çekersin miço yedek olur yada ben başka bir şey düşünüyorum dersin miço ve sergio yu ikili oynatırsın önüne ofansif ortasaha koyarsın defansif zaaf yaşarsın fakat diğer yanlardan kazanırsın Okan hoca başakşehirde bunu yaptı

Neyse teşekkür ederim yorum için. Ben sadece oyuncuyu değerlendirmek istedim. Herhangi bir ortasaha yapısı ile nasıl oluru değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt