Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun icin basin toplantisi yapmazlar heralde ama bakalim normalde de basin toplantisi yapmazlarO zaman geçmiş olsun, Evanderi satmıyoruz diyeceklerdir
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu beyin gerçek yüzünü göstermen pek yerinde olmuş mutelanacak bir üye tekrardan teşekkürler
Evet dün bu anlara şahit oldum. Buyurun siz de gülün sabah sabah fenev twitter space odasın da yaşanan komik anlar.

Son bölümler de hakeme İtalyanca küfür eden dayı çok iyiydihayran kaldım çok objektifler.![]()

tecrübeleyiz, bilgiliyiz.
Bizim rumen projesi gibijesusun projesi dedikleri şey; yabancı dil bilmediği için portekizce konuşan topçular transfer etmek
şampiyon olmak için tam olarak nasıl bir kadromuz olması gerek
Bu Galatasary'ın ve Cagliari'nin verdiği rakamlar. 4,5 milyon ile 6,5 milyonu bir tutuyorsan bir şey diyemiyorum sana. Kıyılacak bir para değil diyorsan onu bilemem. Totalde 11 milyon 1 oyuncuya verilecek para ile 2-3 tane 11 e oyuncu takviyesi yapabileceksem ben 2. yola giderim. Kim alırsa alsın. İrfan'ı da kaptırdık da ne oldu? Fener kupa mı kazandı?Tabiki işin içyüzünü açıklamadıkları için medya da konuşulanlara mecburen itibar etmek zorunda kalıyoruz
Kaç tane gazeteci konuştu bunu haluk yürekli gökhan dinçte bundan bahsediyordu geçenler de
Pedroyu üç aşağı beş yukarı genel kitle kabullenmişti hatta abartanlar da vardı cuk oturur şöyle oynar böyle kaçar italyadan geliyor vs diye sen ona paraya kıymayıpta mistsjo adı böyleydi sanırım neyse işte 3,5 veriyorsan insanlar da sorgular madem para vardı pedroya niye vermedin de ezeli rakibine kaptırdın
ula böyle bir strateji olabilir mi ya nasıl bir eziklik kompleksi b laflara bak. sistem ve hocan'ın istedigi oyuncuların hiçbirr önemi yok yani. ok kardeşim kalkın gidin pro lisans kurslarına başlayın buurda degerli fikirrlerinizle zaman kaybediyorsuunuzRakiplerin alamayacağı oyunculardan almak.Çünkü türkiyenin en büyük takımıyız.orta sahayı uyumlu yap.kanat,forvet ve ofansif orta saha gibi gol üretecek oyuncuların en az ikisinin şut tekniği iyi olacak.bize rakipler kapandığı için fark yaratacak oyuncular olmalı.
Mümkün olduğunca takımı genel olarak ağır oyunculardan kurmamalıyız:
Şimdi aldığımız oyuncuları rakiplerde çok rahat alabilirdi.
Orta saha Allaha emanet..oyuncu yokki uyumunu tartışalım.
Şut teekniğine bakdığımızda yunusdan başka bu konuda iyi olan oyuncu yok.
Ve genel olarak ağır oyunculardan kuruyoruz kadroyu..
Burak alternatif oyuncuyu daha as oyuncuları tamamlamadık.ligde iki as adam sakatlansa veya cazalı olunacak bir durumda apışıp kalacağız..
Şimdi nasıl ümitli olacağız…
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teenage turtles ninja turtles
Teenage turtles ninja turtles
tecrübeleyiz, bilgiliyiz.