Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız Ndombele şut attığında kalede 2 tane kaleci olması gerekiyor. İnsan gibi abanmıyor.

Yok 21lik mac kadrosuna bile sigmaz demeye getirdim bu kadar alternatif. 1 kaleci, 3 defans ve 2 forvet yedege atarsan, OS ve kanat icin 4 yer kaliyor. Ha Halili kadroya almazsan 1 ekstra yer olur ama yinede 2 kanat sart olur yedekte. O zaman yinede 2-3 kisiyi tribüne yollamalisin.
Hocam gidecekler olacak sanırım bu hafta biraz daha şekillenir işler. Büyük ihtimal Kerem Demirbay ve bir 8 numara daha alırız başka da orta sahaya transfer gelmez zaten fanteziye de gerek yok. 10 numara için de Ağustos sonuna kadar bir fırsat kovalanır diye düşünüyorum.

Muslera
Boey
Nelsson
Angelino
Torreira
Sergio
Mertens
Zaniolo
Rashica
Zaha
Bakambu
Icardi
8 numara
10 numara

Dubouis, Midsö, Morutan ile yollar ayrılır veya kiralık giderler. Eğer 10 numara olmazsa Sergio Ramos'u kadroya katarız pr transferi için gibi geliyor.

Zaniolo kaldığı senaryoda 4-3-3 ağırlıklı oynarız ara ara 4-4-2 görürüz. Ben 4-2-3-1 oynayacağımızı hiç düşünmüyorum bu kadronun potansiyeli 4-3-3'de ortaya çıkar. Olası bir Zaniolo ayrılığında belki bir ihtimal 10 numara görürüz ya da Morutan, Midtsjö, Dubois gider 1 tane 10 numara gelir.
bu senaryoda bile iyi bir 8-10 bağlantı oyuncusuna ihtiyaç duyucaz

Fenerde de yetenekli ayak çok ama geçen sene bizi ayakta tutan Torreira oldu bu senede yanına ekleme yapmaya çalışıyoruz. Fenerde Torreira yok ona benzer profilde yok ön tarafın tüm yükünü kaldıramazlarsa beşiktaş ile 2'ncilik savaşı verirler.
Ali Koc son kez tüm tuslara basacak ama hala kadroyu istedikleri sekilde bosaltamadilar. 1 sag kanat ve 1 bek alacaklari kesin gibi ama en önemlisi dedigin gibi orta saha. Mert Hakan ve Crespo ile oynayamazlar.

bu senaryoda bile iyi bir 8-10 bağlantı oyuncusuna ihtiyaç duyucaz
Kerem ona dönüştürülmek isteniyor olabilir. 8+3 olacağı için bence 10 numaradan çok Kerem'in geçen sene dönüştüğü profili geliştirmeye çalışılacak. Zaha-Icardi-Zaniolo 3'lüsünün arkasında Kerem oynar bize 6-8 çok net Torreira kadar yükü çekecek biri lazım.

Ramos son sezon baya süre almış aslında, normalde çok yaşlı derim ama istisnalar olabiliyor. Thiago Silva’da mesela Chelsea’de 2. Bahar yaptı. Olmasa da olur diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt