Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.

Gelelim orta sahaya Paredes olmayacak gibi duruyor çok açık en doğru isim net A+plus oyuncu şahsi fikrim 4-2-4 Torreira'nın yanına en yakışan isim, bazı kişiler sadece TM değerine yaşına filan bakıyor, adam net topçu net, hala Arjantin milli takımında kesebilen yok mesela tam Melo geldiği kıvamda keşke alınabilse taraftarın sevgilisi olacağı aşikar.

Herif dunya kupasinda patir patir sahaya sicti daha 2. Macta kesildi yaw nasil kesebilen yok :asd:

ismi ilk cıktıgı günden beri söylüyorum 2 yıldır yatışa geçen paredes bizim için kesınlıkle yanlış adam
Ben katilmiyorum.meloda geldiğinde İtalya da bidon seçilmişti.hatirlatirim.paredes oyunu her iki yönüyle oynayabilen torreira yanında yer alabilecek bir isim.bizimle kesinlikle kimyasinin uyusacagini düşünüyorum.ozellikle o mevkide sert oyuncuları severiz.suan bu meblaglarda alinabilecek en iyi oyuncu.birde şunu unutmayalim oynamayı arzu eden bir oyuncu.

9F93ECE9-90CC-4512-9AAB-1E79E130EA56.webp

Abdülkerim ve Nelsonun yedeği olarak olmaz adam geçen sene 42 maç oynamış psg de.Bunu Nelson ve Abdülkerime desen yediğiniz ramos diye adamlar estağfurullah abi öyle saçmalık mı olur der.Ramos çok zor ihtimal gelirse tahtaya ilk onun adı yazılır
Ramos gelirse nelsson satılmış demektir. Apo, nelsson ve ramos stoper tandemi fazla lüks. Nelssondan gelen parayla genç bir stoper ve ort saha alınabilir. Zaten bir kısmı da bankalar birliğine gidecek sanırım.aslında takaslı bi satış çok daha uygun bizim için

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herif dunya kupasinda patir patir sahaya sicti daha 2. Macta kesildi yaw nasil kesebilen yok :asd:
7 maçın 5'inde oynamış oyuncu nasıl oluyor da oynamamış oluyor ?

Oynamadığı dediğin maçlar Avustralya Meksika maçları, Hollanda (çeyrek) Hırvatistan (yarı) Fransa (final) oynayan oyuncu kadroda başta İcardi gibi isimler dahil bile değil, aktif oyunculardan Messi ve Di Maria'dan sonra en çok milli takım formasını giyen oyuncu.

Karakullukçu'nun bahsettiği adamı çok merak ediyorum var mı ismini bilen birisi üzerimize transfer dedikodusu atsın yav.

Tüm dünyada haber olacak bir orta saha var ama kesseniz söylemem felan dedi. Yayında boyunu sordular, ligini sordular, kesinlikle vermem zira verirsem direk yalanlanır ve transfer iptal olur felan diye bayağı bir yangın yaptı. Bu nöbette de konuşulmuştu ama kimse bilmiyor adını. Galiba herkesin bahsettiği 8 numara. Fred ve Gravenberch değilmiş.

Ne demiş sayın kullukçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt