dünya üzerinde ramosa burun kıvıracak td var mıdır acep
Olmasa şuan alsak mı diye düşünmemize bile gerek kalmaz biriyle sözleşme imzalardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünya üzerinde ramosa burun kıvıracak td var mıdır acep
Nelson giderse 1+1 e çok iyi olur bence. Tecrübesi ve liderliğiyle takıma çok şey katardünya üzerinde ramosa burun kıvıracak td var mıdır acep
O kadar ileri gidiyorum
Belhanda > Kamada
wideoyu izlemezseniz kusura bakaceğazDeli değiliz dostum lüzumsuz masrafa karşıyız. Stoper ikilimizin uyumu var ve gayet iyiler. Varsayımlar üzerinden 37 yaşındaki adamı zaten o kadar masraf yapmışken almak daha büyük delilik. Takımın önemli parçalarından biri hala alınmadı (Rashica) , 8 numara ortada yok. Deli olan sizsiniz kusura bakmayın.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
allah ikisine de uzun ömür versinAynı yaştalar ama dzeko ramosun abisi gibi duruyor görüntü olarak
100mluk Ronaldo’nun bırak her maç gol atmayı kırmadığı rekor, atmadığı gol, almadığı kupa,yenmediği takımkalmadı. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu oldu messi ile beraber. Gol atamadığı zaman da ıslıklandı ayrıca.Bu iş öyle olmuyor da yine de sen bilirsin.
Bu neye benziyor biliyor musun 100 milyon euroluk ronaldo geldi her maç gol atsın siuuu diye gezelim.
Bu adama bosluk yaratacak bir forvet oyuncusu olduğunda istatistikler ortada.
Bravo rdas. Kaybolur gider buralarda.Kamada overrrated kelimesinin tam karşılığı. Lider oyuncu değil tam 8 değil tam 10 da değil biraz Elanoyu hatırlatıyor bu yönden hiç sevmem böyle oyuncuları. Ya tam 8 ya tam 10 alalım.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Millet oyuna tamamen ağırlığını koyan lider bir 10 numara bekliyorsa hayal kırıklığına uğrar zaten.
Bu kadar hype edilen adamın şimdiye kadar hiç bir yere imza atmaması beni de işkillendiriyor açıkçası.
Bu kadar dediğimiz kaç para?Ramos'a bu kadar para yatırmanın mantığı nedir? Nelsson satılıyor olması lazım bu külfete girmek için. Satılsa bile Nellson'dan kazanacağın parayı Ramos'a yatırmış olacaksın.
Sonra en büyük takimlarda oynamış, 80 yaşına gelmiş bu adam. O kadar parası var. Bizi Al-Ahli gibi görmeyeceği ne malum? Erden Timur dan daha akıllıca bir hamle beklerim şahsen. Ramos ta bu yaşta hala Cashing derdindeyse Arabistan'a gitsin.
psg ninkidünya üzerinde ramosa burun kıvıracak td var mıdır acep
Sat nelsson'u 20'ye yatır gravenberch'e dediği için söylemiştim ben onu. Dediğiniz gibi bir sınırlama yok sadece bu sene için belirli bir limit var. 20'ye aldığın adamın ödemeleri yıllara yayarak sinirlamadan çok etkilenmiyorsun.Onu biliyorum da bonservisi sınırlayıcı bir durum yok demek istediğim.
Olmasa şuan alsak mı diye düşünmemize bile gerek kalmaz biriyle sözleşme imzalardı
Bilgim yok. Konuşulan yüksek rakamlardan yola çıkarak söylüyorum. Gerçek olup olmadığını da bilmiyorum. Umarım daha akıllı yatırımlar düşünüyoruzdur.Bu kadar dediğimiz kaç para?
ramosu alıp stoper tandemi bu sene bozulacak
seneye bir daha bozulacak
ama taraftar twitterda hava atacak