Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar ileri gidiyorum

Belhanda > Kamada
images (47).webp

Bu iş öyle olmuyor da yine de sen bilirsin.
Bu neye benziyor biliyor musun 100 milyon euroluk ronaldo geldi her maç gol atsın siuuu diye gezelim.
Bu adama bosluk yaratacak bir forvet oyuncusu olduğunda istatistikler ortada.
100mluk Ronaldo’nun bırak her maç gol atmayı kırmadığı rekor, atmadığı gol, almadığı kupa,yenmediği takımkalmadı. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu oldu messi ile beraber. Gol atamadığı zaman da ıslıklandı ayrıca.

durum şu kadroyu muhafaza ediyoruz. MUHTEŞEM 8 alıyoruz (keremd-raşitsa-günay geldi farz ediliyor) yolumuza bakıyoruz.. ha nellson illa gitmek isterse de bye bye deyip süratli kaliteli bir bek oyuncusu alıp geriye yaslanıyoruz. Erdem Bey ne dedi şimaskide için, bonservisi olacaksa da genç oyuncuda maaş skalası var. Ramos aşırı lüks parise bile öyle gelmiş ki salmışlar.. Ramos gereksiz..

Ramos'a bu kadar para yatırmanın mantığı nedir? Nelsson satılıyor olması lazım bu külfete girmek için. Satılsa bile Nellson'dan kazanacağın parayı Ramos'a yatırmış olacaksın.

Sonra en büyük takimlarda oynamış, 80 yaşına gelmiş bu adam. O kadar parası var. Bizi Al-Ahli gibi görmeyeceği ne malum? Erden Timur dan daha akıllıca bir hamle beklerim şahsen. Ramos ta bu yaşta hala Cashing derdindeyse Arabistan'a gitsin.

Millet oyuna tamamen ağırlığını koyan lider bir 10 numara bekliyorsa hayal kırıklığına uğrar zaten.

Bu kadar hype edilen adamın şimdiye kadar hiç bir yere imza atmaması beni de işkillendiriyor açıkçası.

Sizler Almanya’da oturuyorsunuz. Şu adamı yorumlayıverin bi bizim için, renktaş.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ramos'a bu kadar para yatırmanın mantığı nedir? Nelsson satılıyor olması lazım bu külfete girmek için. Satılsa bile Nellson'dan kazanacağın parayı Ramos'a yatırmış olacaksın.

Sonra en büyük takimlarda oynamış, 80 yaşına gelmiş bu adam. O kadar parası var. Bizi Al-Ahli gibi görmeyeceği ne malum? Erden Timur dan daha akıllıca bir hamle beklerim şahsen. Ramos ta bu yaşta hala Cashing derdindeyse Arabistan'a gitsin.
Bu kadar dediğimiz kaç para?

Onu biliyorum da bonservisi sınırlayıcı bir durum yok demek istediğim.
Sat nelsson'u 20'ye yatır gravenberch'e dediği için söylemiştim ben onu. Dediğiniz gibi bir sınırlama yok sadece bu sene için belirli bir limit var. 20'ye aldığın adamın ödemeleri yıllara yayarak sinirlamadan çok etkilenmiyorsun.

bayramda dedenizin elini öpmeye gitmezsiniz.
ramos dede gelse havaalanına karsılamaya gidersiniz. gençlik bitmiş.

Olmasa şuan alsak mı diye düşünmemize bile gerek kalmaz biriyle sözleşme imzalardı

herifin kariyerinde 110 gol 50 asisti var :D kariyerinde bu gole çıkamayan binlerce forvet var. ramos'un gelen teklifleri tercih etmediğini düşünüyorum. pepe 40 yaşında hala çatır çatır oynuyor, ramos'a kafadan 2 yıllık kontrat veren 10 tane kulüp gelmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt