Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kereme yerli kuralindan dolayi olumlu bakiyorum. her türlü is yapar bizde. hayirli olsun

1690893418103.webp

gece 3-4 gibi bu Roma paylaşımını yaptı, onun öncesinde de bildiğim bir isim var ama açıklarsam transferi zora girer tarzında bi paylaşım daha yaptı sonra sildi bunları

barış yurduseven Zaha'yı bayağı öncesinden ortaya atmıştı, Dybala'yı zorluyor olabiliriz ama şahsen ihtimal vermiyorum

Kadromuz şu şekilde olsa nasıl olur? Yaş ortalaması 27,12 yapıyor.

Kale
Muslera (37)
Günay (32)

Defans
Sacha Boey (23)
Leo Dubois (29)
Davinson Sanches (27)
Kaan Ayhan (29)
Abdulkerim Bardakçı (29)
Emin Bayram (20)
Angelino (26)
Kazımcan (20)

Ortasaha
Torreira (27)
Berkan (25)
Oliveira (31)
Ndombele (27)
Kerem Demirbay (30)
Kamada (27)

Sağ Kanat
Zaniolo (24)
Rashica (27)
Yunus (23)

Sol Kanat
Zaha (31)
Kerem (25)
Barış (23)

Forvet
İcardi (30)
Bakambu (32)
Halil (24)

Mevzu kadronun birebir karşılaştırılması değil zihniyet aslen. Taraftara kalsa bütün takımı değiştirirler, transfer oburluğunun ucu bucağı yok çünkü. Mertens'in bünye kaldırmaz eyvallah da gider alternatif olabilecek yaşı genç düşük maaşlı birini alırsın hatta Zaniolo'yu da o bölge için rotasyona sokarsın Zaha'ya o maaşı vermezsin. Sergio'nun yerine gelecek adam Avrupa'da başarı getirmeyecek. Kadronun tillahını kursan maksimum 3. olursun. Kura şansın yanında olursa belki bir ihtimal 2. tur. O yüzden o bölgeye de Sergio'yu zorlayacak atlet, genç bir topçu lazım Fred mred değil. Hala Joao Felix yazan var yahu kesinlikle bunların gazına gelerek yük altına girmemeliyiz.

Yazın yapılacak iş belliydi. Sol bek, Rashica, yedek forvet, Icardi, genç alternatif 8-10. Biz gittik Zaha'yı aldık bir de Fred falan gibi pahalı topçuları kovalıyoruz.
Renktaş seninde görüşüne, hayal ettiğin kadroya saygı duyuyorum, Zaha oynamaya başlayınca bu postuna dönüş yapacağım inşallah. Benim beklentim tamamen farklı Zaha konusunda :red:

Hoffenheim daki Kerem in videolarını izledim dün gece. Öyle oynasa 10 numara transfer yapmış olurduk. O kadar seri olabileceğini şu anda düşünmüyorum ama bu ligde çok iş yapabilecek bir kumaşı var. Yine de gelip oynamadan şöyle olur böyle olur dememek lazım. Şu anda zaha ya bile söyleyemiyorum şöyle oynar böyle oynar diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt