Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.600
- 7.158
- 913
Kereme yerli kuralindan dolayi olumlu bakiyorum. her türlü is yapar bizde. hayirli olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimdi?Sorma ya daha adını anmam pu pu pu tovbe tövbe
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş seninde görüşüne, hayal ettiğin kadroya saygı duyuyorum, Zaha oynamaya başlayınca bu postuna dönüş yapacağım inşallah. Benim beklentim tamamen farklı Zaha konusundaMevzu kadronun birebir karşılaştırılması değil zihniyet aslen. Taraftara kalsa bütün takımı değiştirirler, transfer oburluğunun ucu bucağı yok çünkü. Mertens'in bünye kaldırmaz eyvallah da gider alternatif olabilecek yaşı genç düşük maaşlı birini alırsın hatta Zaniolo'yu da o bölge için rotasyona sokarsın Zaha'ya o maaşı vermezsin. Sergio'nun yerine gelecek adam Avrupa'da başarı getirmeyecek. Kadronun tillahını kursan maksimum 3. olursun. Kura şansın yanında olursa belki bir ihtimal 2. tur. O yüzden o bölgeye de Sergio'yu zorlayacak atlet, genç bir topçu lazım Fred mred değil. Hala Joao Felix yazan var yahu kesinlikle bunların gazına gelerek yük altına girmemeliyiz.
Yazın yapılacak iş belliydi. Sol bek, Rashica, yedek forvet, Icardi, genç alternatif 8-10. Biz gittik Zaha'yı aldık bir de Fred falan gibi pahalı topçuları kovalıyoruz.

Leyla Lidya ya yururdumde evlendiFutbolcu olsan ilk hangi hatuna yürürdün.
Ne bu?Evet Roma yazıyor..
önce 8 benceSırada Rashica var.
Fredin ne vereceği belli her topu taca ya da rakibe atarNdombele cöp cikarsa nolacak peki? En azindan fred oynayan topcu, ne verecegi az cok belli. Hareketli, pres yapar, top kapar, top tasir. Aradigimiz özellikler bunlar degil mi zaten?