Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.041
- 39.373
- 3.993
Okan hocaya rakip olarak coşan yabancı 8 numaralar varmiydi eskiden onlara bakmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapsın Sergio sürekli topunu alıyor çocuğun...İstikrarsız o onu saymıyorum. Selçuk gibi adam lazım bana 35 metreden penaltı kullanacak.
İyi schnitzel dememiş.Demirbayin döner ya da currywurst (alman sosis köri sos ile) sorusuna currywurst demesini hala aklim almiyor
içerideki kayseri maçında kerem attı frikik golü..Angelino'dan başka kim var frikikçi? Frikik golü izlemeyeli asırlar oldu heralde...
Zaha'nın sağda verim düşüyor demişlerdi. Ayrıca Barış Yurduseven duyumu için demedim. Diğer haberlere bakınca da 10 no arıyoruz gibi
Zaniolo benim hiçbir 11'imde yok zaten. Oynamasına ihtimal vermiyorum
niye rtaş
Doğru. Drogba gelince Selçuk da top yüzü görememişti.Ne yapsın Sergio sürekli topunu alıyor çocuğun...

Benzer veririmi verir sağda da. Kosovalı overrated'ı ısrarla kadroya yazan güruhun boş iddiası.
Süper ligde 0 gol 0 asist...ligin en iyi kanat oyuncusu zaha,niye 10 numara ikinci forvet gibi pozisyonlarda harcayalım adamı
kanka ben de iyi bi sosisliyi dönere tercih ederimHerif zonguldakli türk oglu türk, dönerin yaninda currywurst ne ya dalga gecer gibi