Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.792
- 18.888
- 1.188
Abi herkes mapusda, kolpa yapan kalmadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inter ilgileniyor. Fiyat kirildigi an oraya gidecektirMerih takımında kadro dışı. Bir süre daha A+ takımlardan teklif alamazsa tıpış tıpış Türkiye'ye gelmeyi kabul edecek
Baya agir konuşuyor Twitter'da
Dususe gecmese nolur bir kanat oyuncusu savunmaya yardim ediyor arada iki uc gol atip 4 5 te asist yapiyor diye takimda tutulmaz helede bonservisi 7 8 milyon ise hayatta almam 2 3 milyon bonservisi olsa dusunmeden alirimbencede çok doğru feghouli gibi düşüşe geçer gibi geliyor banada rashica
Est. sorun değil, ne demek.Pardon renkdas, gec saat yanlis okumusum bu durumda ben sey diyorsun sandim bu tip cok pozisyona girip gol atmissa diye de sanmiyorum hani cok fazla skora katkisi gozukmuyor rakamlarda ama tabi rakam/istatistik bunlar, olayin icinde mi hazirlanisinda mi bilmiyoruz (takimin skor aksiyonlarinda).
Ya zaten sunu biliyoruz, beklentileri pek karsilayamamis 30+ M Euro bonservisiyle. Bizim de aradigimiz takimin stari olmasi degil zaten.
Hakan yine niye gitti acaba gecen sefer ki gidisi ugursuzun teki yuzundendiHakan ve Murat'da mapus da![]()
Forumumuzdaki mizah datasi kolpanin gidisi ile %27,6 oraninda azaldıBaya agir konuşuyor Twitter'da
Aradaki fark 1-2 milyon seviyesinde deniyorduOkan Hoca Rashica’yı istediğini her seferinde söylüyor zira Erden Timur da. Er ya da geç gelecektir.
Daha fazla.Aradaki fark 1-2 milyon seviyesinde deniyordu
Est. sorun değil, ne demek.
Tehlike bölgesine koşu atıyor ama işte hangi maçlarda içeri gir hangi maçlarda girme talimatı aldı eski takımında pek bilemeyiz tabi. Aslında çıksın sahaya 5-10 maç oynasın daha iyi yorumlarız zaten.
Öyle olsa gelirdi bence ya fark en az 4 falan bence salladım tabi rakamıAradaki fark 1-2 milyon seviyesinde deniyordu