Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize şuanda 6 dan bozma 8 no gibi birşey lazım. Ndombeke greveberch gibi isimler buna cuk diye oturuyor.

Zaten bu tarz adamlar bence artik çok kolay bulunmuyor. Savic bellingham goretzka bu türün iyi örneklerinden. Bu ayarda birini bulabilirsek ne ala bize.

ben biraz daha large hissediyorum şu an.bu ortasaha meselesi kökünden çözülecek bence.2019un agustosunda nzonzi ve leminayı aldıgımız gibi bişey olacak diye bi beklentim var.

sampiyonlar ligine kalırsak içerdeki maclarda ortasahamız yine ezilmeyecek o zamanki gibi,ama bu sefer skoru da alıp grupta guzel işler yapabilecegiz

bencede çok doğru feghouli gibi düşüşe geçer gibi geliyor banada rashica
Dususe gecmese nolur bir kanat oyuncusu savunmaya yardim ediyor arada iki uc gol atip 4 5 te asist yapiyor diye takimda tutulmaz helede bonservisi 7 8 milyon ise hayatta almam 2 3 milyon bonservisi olsa dusunmeden alirim

Pardon renkdas, gec saat yanlis okumusum bu durumda ben sey diyorsun sandim bu tip cok pozisyona girip gol atmissa diye de sanmiyorum hani cok fazla skora katkisi gozukmuyor rakamlarda ama tabi rakam/istatistik bunlar, olayin icinde mi hazirlanisinda mi bilmiyoruz (takimin skor aksiyonlarinda).

Ya zaten sunu biliyoruz, beklentileri pek karsilayamamis 30+ M Euro bonservisiyle. Bizim de aradigimiz takimin stari olmasi degil zaten.
Est. sorun değil, ne demek.

Tehlike bölgesine koşu atıyor ama işte hangi maçlarda içeri gir hangi maçlarda girme talimatı aldı eski takımında pek bilemeyiz tabi. Aslında çıksın sahaya 5-10 maç oynasın daha iyi yorumlarız zaten.

juvede para yokmuş.mali sıkıntı varmıs.bakambu olmasaydı moise kean guzel olurdu

Gundemdeki isimler:

- Fred
- N'dombele
- Gravenberch
- Saul
- Paredes
- cok ciliz da olsa Dybala
- sessiz sedasiz Wijnaldum

Bakalim bunlardan biri mi gelecek :)

Bence 2 haftayi bulacak bu surec, acele edilmeyecek su asamada Kerem transferiyle birlikte.

Zahanin rakip beki kovalayacagini falan sananlar var bu forumda ya. Onlars göre ileri 4lu dursun orda bir şekilde gol atılır nasilsa kaliteliler. Bu ülkedeki en büyük sıkıntı profesyonellerin düşündüğünü anlamak irdelemek neden böyle yapıyor demek yerine ben bilirim çekip direk eleştirmek.

Sirf futbol için değil hemen hemen her konuda herkes duayen modda.

Est. sorun değil, ne demek.

Tehlike bölgesine koşu atıyor ama işte hangi maçlarda içeri gir hangi maçlarda girme talimatı aldı eski takımında pek bilemeyiz tabi. Aslında çıksın sahaya 5-10 maç oynasın daha iyi yorumlarız zaten.

Bence, Kerem'i kullandigimiz maclarda, Oliviera ile benzer rol alacaktir sayet Oliviera yoksa. Zaten bu senaryoda Mertens vs olmaz onda da bence 10 numara oynar cunku Oli'ye kiyasla 8-10, Oli daha cok 8-6 diyelim. Bakalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt