- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.414
- 3.078
Kerem degilmiydi 3.kaptan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim gördügüm ve anladığım Okan buruk ve Erden Timur herşeyin farkında bazı taraftarların vizyonunun çok ötesindeler.iki tane üst düzey orta saha alacaklarıni düsünüyorum.gitmsesini istediğimiz adamları inanın onlarda göndermek isttiyor benceGünaydın arkadaşlar,
Sergio Oliviera ile vedalaşmaya doğru gidiyoruz, menajeri görüşmeleri yürütüyor, ayrılık yaşanacak gibi.
Kerem degilmiydi 3.kaptan
Bacak kopması mı yazsalardıAdamin bacagi koptu, diz sakatligi yazmislar

Icardi 2 kerem 3 daha makul olur gibi.1. Muslera 2. Kerem 3. Icardi

Bence Avrupa'da bunlar bizim çok paramızın olduğunu düşünüyorlar Icardi ve Zaha transferinden sonra.
Knk bizim taraftarda cok paramiz olmasa bile sorgulamiyor nerden geliyor bu paralar nasil odenecek vs diye.Bence Avrupa'da bunlar bizim çok paramızın olduğunu düşünüyorlar Icardi ve Zaha transferinden sonra.
Ona göre sallıyorlar rakamları.
Floryadan 30 milyar TL gelecekmiş Melih abeeKnk bizim taraftarda cok paramiz olmasa bile sorgulamiyor nerden geliyor bu paralar nasil odenecek vs diye.
Daha 2 yil oncesine kdr ekonomi yapiyoduk, bir daha yuksek maas yok. Yaşlı adam yok. Gerekirse yuksek bonservis verilir dusuk maas oderiz gibi seyleri savunanlara bugun bakiyorum ama taniyamiyorum cogunu. Muthis bi sapma var fikirlerinde
Euro 30 biz para saciyoruz masallah. Yıllar önce bu kafada aysal vardi savunuyordum ovuyordum. Kuculerek buyuyemezsiniz falan demisti. Tabi lan manyakmisin diyodum.
Simdi sovuyorum adama.
Abi bana avrupadan ne zaman birini bulucan evlenmelik onu bulamıyosan iş bul bari
Hayirli olsun ne diyeyim bumutum.Floryadan 30 milyar TL gelecekmiş Melih abee
Tadic de 2fbde toplam 1 resmi maca cikan dzeko 1. kaptan