Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın arkadaşlar,

Sergio Oliviera ile vedalaşmaya doğru gidiyoruz, menajeri görüşmeleri yürütüyor, ayrılık yaşanacak gibi.
Benim gördügüm ve anladığım Okan buruk ve Erden Timur herşeyin farkında bazı taraftarların vizyonunun çok ötesindeler.iki tane üst düzey orta saha alacaklarıni düsünüyorum.gitmsesini istediğimiz adamları inanın onlarda göndermek isttiyor bence

Evey youtube daki yayında son 2 dkda fabrizio benim hislerime göre Galatasaray ama zor geciyor müzakereler demiş @Hasan Çam 😀 kalben ilerliyoruz

Son düzenleme:
Bence Avrupa'da bunlar bizim çok paramızın olduğunu düşünüyorlar Icardi ve Zaha transferinden sonra.

Ona göre sallıyorlar rakamları.
Knk bizim taraftarda cok paramiz olmasa bile sorgulamiyor nerden geliyor bu paralar nasil odenecek vs diye.

Daha 2 yil oncesine kdr ekonomi yapiyoduk, bir daha yuksek maas yok. Yaşlı adam yok. Gerekirse yuksek bonservis verilir dusuk maas oderiz gibi seyleri savunanlara bugun bakiyorum ama taniyamiyorum cogunu. Muthis bi sapma var fikirlerinde

Euro 30 biz para saciyoruz masallah. Yıllar önce bu kafada aysal vardi savunuyordum ovuyordum. Kuculerek buyuyemezsiniz falan demisti. Tabi lan manyakmisin diyodum.

Simdi sovuyorum adama.

Knk bizim taraftarda cok paramiz olmasa bile sorgulamiyor nerden geliyor bu paralar nasil odenecek vs diye.

Daha 2 yil oncesine kdr ekonomi yapiyoduk, bir daha yuksek maas yok. Yaşlı adam yok. Gerekirse yuksek bonservis verilir dusuk maas oderiz gibi seyleri savunanlara bugun bakiyorum ama taniyamiyorum cogunu. Muthis bi sapma var fikirlerinde

Euro 30 biz para saciyoruz masallah. Yıllar önce bu kafada aysal vardi savunuyordum ovuyordum. Kuculerek buyuyemezsiniz falan demisti. Tabi lan manyakmisin diyodum.

Simdi sovuyorum adama.
Floryadan 30 milyar TL gelecekmiş Melih abee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt