Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kadar açık alanda bir sürü stoper benzer duruma düşerdi

ama nelsson ve abdülkerimin dönen toplarda çok gereksiz geride kaldılar

aslında daha da önde olsalar rakipler o kadar da çıkamazlardı

bizim yarı sahanın hemen 2 metre önünde çok kez boş topla buluştu adamlar

bunu kesmemiz gerekiyordu

aslında yeterince alan daraltamadık çünkü oliveira berkan ile abdülkerim ve nelsson iyi yerleşemediler

angelino da dahil buna bu arada

Locatelli orta saha sikintisini cozer gercekten de

Jorginho da cozer gayet.

Okan, Yunus oyuna girmesinden sonra daha fazla ürettik demiş. Şaka gibi. Ya biz futboldan anlamıyoruz ya da onlar.

Bu sistemle set oyunu oynayabilir miyiz emin degilim. Geride 2 stoper kaliyor ve tek 6 numara. Bu durumda ilerideki tum oyuncular cok iyi topa sahip olup ayni zamanda cok hizli top kazanmalari gerekiyor. Bizim oyunumuzda atak 343, savunma 433 seklinde olursa oyunu tutariz diye dusunuyorum.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergio kadar maçi umursamayan bir 8 hatirlamiyorum son dönemde. Cicaldau dan sonra yeni Casperimiz tam kendisidir gözümde. Vertical playmakerlik disinda hiç bir numarasi da yok maalesef. Fikrim degismeyecek. Umarim gider

o kadar açık alanda bir sürü stoper benzer duruma düşerdi

ama nelsson ve abdülkerimin dönen toplarda çok gereksiz geride kaldılar

aslında daha da önde olsalar rakipler o kadar da çıkamazlardı

bizim yarı sahanın hemen 2 metre önünde çok kez boş topla buluştu adamlar

bunu kesmemiz gerekiyordu

aslında yeterince alan daraltamadık çünkü oliveira berkan ile abdülkerim ve nelsson iyi yerleşemediler

angelino da dahil buna bu arada

Bu dediğini iyi yapan tek kişi Boeydi bugün ..

Sacho Boey çok iyidi

Orta ikili değişince top oynamaya başlarız...

Bi de ileri 3lünün çoğu türk olmamalı plssss

BAY yerine Morutan, Halil yerine Bakambu. Ama illa 60. dakikayi bekler hoca.

Antwerp play off turundan baslayacak. Rakow ayri bir takim. Yanlis yazmislar sanirim.
Bakambu 90 dk oyunda kalacak bir kondisyona sahip değil gördük bunu. Ben de maç içerisinde düşündüm bunu. Geç sokmasının sebebi acaba bir kontra golü yersek 2. Forvet olarak sahaya çıkartabilir miyim düşüncesiydi büyük ihtimal. O yüzden barış ı da uzun süre oyunda tuttu.

Bazı olayların neden yapılmış olabileceğini farklı açılardan düşünmek gerekir. Bence tek yanlış kararı Halil i 11 başlatıp morutan ı yedekte tutmaktı. Barış forvet başlayıp morutan sağ kanatta oynayabilirdi. Onun da şöyle bir açıklaması var. Halil in topu alıp adam eksilten dönüşleri olması. Böyle bir şey ummuş olabilir ama umduğunu oyuncudan görmemiştir.

Beyler hocanın oyun formasyonu belli

4-2-3-1

Zaten bu formasyonda devam edeceğini de söyledi

Yapılan transferlere baktığımda bir gariplik var

Halen net bir 8 ve 10 numaramız yok

Haydi 10'u Kerem ile çözdük diyelim

8 için Sergio dışında alternatif yok elimizde

Keza ligde yerli mecburiyeti var

Orayı nasıl çözeceğiz

Kafam karıştı benim

Ya formasyon değişecek veya transfer politikası diyorum

Berkani satacaklarsa eyup aydini alsinlar da,efe akman ile hazırlayalım rotasyonda bunlari.en azından yetenek var

Yunus büyük şehirde yapamaz. Çevresi müsade etmez. Çevresi hep saçma sapan alemci ve fenerli cocuklarla dolu. Ne zaman istanbuldan o çevreden uzaklaştı kendini topa verdi. İstanbula döndü o örümcek tayfa ağını atti yine kendisine.

Floryadaki çevresini çok iyi biliyorum. Hatta en yakın kankisi Oben Saraçoğlu denilen eski fb li ve fb deyken her story sinde bize laf çakan bir çocuk. Şuan darıcada oynuyor sebebi de kendini bir bok sanıp hemen lüks araba ortam peşinde koşması. Bu kafada giderse Yunus un sonu da aynısı olur

adamlar kanatları kabak gibi açık
biz ise durmadan ortadan ikili paslarla delmeye çalıştık
tamda kaptırıp kntraya çıkartmalık pozisyonlar
hocada izliyor öyle
ya kardeşim uyarsana takımı ortadan delmeye çalışmayın diye

bu sadece hoca ile ilgilide değil

zeki topçular bunu görmeli
kanatdan gelipde çizgiye inmediğimz poz yok gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt