Osman Çevik
10 Numara!
Baktım şimdi dePVA umursamaz,
Kazım tecrübesiz,
Dübua ağır,
Adekugbe ismi yok?
Angelino kırılgan,
Köhn savunma yapmıyor,
Theo Hernandez bekliyoruz heralde, anca o uyacak sisteme.
Okan hocaya tam 37 futbolcu alınmış
Baktım şimdi dePVA umursamaz,
Kazım tecrübesiz,
Dübua ağır,
Adekugbe ismi yok?
Angelino kırılgan,
Köhn savunma yapmıyor,
Theo Hernandez bekliyoruz heralde, anca o uyacak sisteme.
Okan hoca silkelenmeli
Merhaba Barış bey. Nasılsınız? Afiyettesiniz inşallah. Bugünkü maçı takip edecek misiniz? Sizce sonuç nolur?Sistem değil okanball
Aynısını şu anda Jelert'e yapıyor. Dün gelen adamlar kadroya giriyor başka takımda bizim beyefendi 10. haftadan önce olmaz diyor neden evlatçı. Terim'i bitiren ki çok severim bu evlatçı bakışı idi.Zaha ilk önce Ziraatta ki beki çalımlasın sonra Okana bok atarız.
İki sezonda 37 futbolcu almışız takım oturdu diye seviniyoruz. Oturan takım;Baktım şimdi de
Okan hocaya tam 37 futbolcu alınmış
Her türlü maçı izlerim ben. Hatayida sahamızda yenemezsek birileri suçu üstüne alıp gerekeni yapmaliMerhaba Barış bey. Nasılsınız? Afiyettesiniz inşallah. Bugünkü maçı takip edecek misiniz? Sizce sonuç nolur?
İki sezonda 37 futbolcu almışız takım oturdu diye seviniyoruz. Oturan takım;
Bu yaz tamamlanması gereken 3 eksiği var. 4'ü de Okan hocadan önce vardı. Oturttuğu adam sayısı 4/37. Müthiş transfer başarısı.
Muslera
? Nelsson Abdül ?
Tor ?
Barış Mertens Kerem
Icardi
En büyük düşmanımızın yine bizim taraftarlarımız olduğunu yeniden gördüğümüz zamanlardayız.
Soyismini boşuna değiştirmedikleri belli.Aynısını şu anda Jelert'e yapıyor. Dün gelen adamlar kadroya giriyor başka takımda bizim beyefendi 10. haftadan önce olmaz diyor neden evlatçı. Terim'i bitiren ki çok severim bu evlatçı bakışı idi.
Hoca gitsin yenisi gelsin demiyorum ki olanı yazıyorum. İki sene şampiyonluk geldi diye bunlar hep hasıraltı edilip konuşulmadı. Aynı şeyi 17/18-18/19 sezonlarında da yaşadık, ortada bir oyun yoktu futbolcuların keyfine göre top oynuyorduk yine. Canları sıkıldı cortladık.hangi hocayı istiyorsunuz
Deli gibi çalışıp, kendimi göstermem için gerekli olan forma süresini bile alamasam, ben de cozuturum.Zaha yine cozuttu