Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncular günündeyse oynuyor gününde değilse oynamiyor.Bu bile bir istikrarsizliğin otoritenin olmadiğini gösteriyor.

Zaha ilk önce Ziraatta ki beki çalımlasın sonra Okana bok atarız.
Aynısını şu anda Jelert'e yapıyor. Dün gelen adamlar kadroya giriyor başka takımda bizim beyefendi 10. haftadan önce olmaz diyor neden evlatçı. Terim'i bitiren ki çok severim bu evlatçı bakışı idi.

Baktım şimdi de
Okan hocaya tam 37 futbolcu alınmış
İki sezonda 37 futbolcu almışız takım oturdu diye seviniyoruz. Oturan takım;

Muslera
? Nelsson Abdül ?
Tor ?
Barış Mertens Kerem
Icardi
Bu yaz tamamlanması gereken 3 eksiği var. 4'ü de Okan hocadan önce vardı. Oturttuğu adam sayısı 4/37. Müthiş transfer başarısı.

Iki sezon da takim 190 puan toplamis

Bu 190 puani toplarken hic mi olumlu bir is olmamis,sansa mi toplanmis,büyükeksi federasyonu mu etki etmis

Biraz insaf

Takim son iki sezonu 5. Tamamlamis gibi konusmaya gerek yok

Iyi maclarimiz oldu kötü maclarimiz oldu ama son iki sezona bakinca genel olarak son derece basarili sezonlar gecirdik

Bunun aksini iddia etmek bana sacma geliyor acikcasi

İki sezonda 37 futbolcu almışız takım oturdu diye seviniyoruz. Oturan takım;

Muslera
? Nelsson Abdül ?
Tor ?
Barış Mertens Kerem
Icardi
Bu yaz tamamlanması gereken 3 eksiği var. 4'ü de Okan hocadan önce vardı. Oturttuğu adam sayısı 4/37. Müthiş transfer başarısı.

hangi hocayı istiyorsunuz

En büyük düşmanımızın yine bizim taraftarlarımız olduğunu yeniden gördüğümüz zamanlardayız.

hangi hocayı istiyorsunuz
Hoca gitsin yenisi gelsin demiyorum ki olanı yazıyorum. İki sene şampiyonluk geldi diye bunlar hep hasıraltı edilip konuşulmadı. Aynı şeyi 17/18-18/19 sezonlarında da yaşadık, ortada bir oyun yoktu futbolcuların keyfine göre top oynuyorduk yine. Canları sıkıldı cortladık.

Bu sorunları masaya yatırıp ne yapılması gerekiyorsa yapacak olan yine bu hoca ve yönetim. Yeni yardımcılarla yeni bir teknik ekip mi kuracaklar, yeni scout sistemi mi kuracaklar, menajerlere bağımlı değil sistem dahilinde transfer mi yapacaklar ne yapacaklarsa yapacaklar. Sorun kabak gibi ortada.

degisim sart. her sene ayni yoldan ilerleyemeyiz. hocanin bazi degisiklikler yapmasi lazim artik.

Tum hazirlik maclarinda ve super kupa macinda ne gorduk Ziyech ya geldi kaanin bolgesinden top cikarmaya calisti yada orta saha cizgisinde top kullaniyordu

Hoca ne istiyor baskiyi yedik ziyech topu cikardi ordan ne yapacak 40 metre topu surup hucummu edecek ?

Baski yiyorsan topu uzun oynamayi denemek lazim ayip gunah degil dunyanin en buyuk klupleride yapiyor bunu bir ara barcelona baskisindan cikmak icin iki kisa bir uzun diye formul bile yazilmisti

Yedin baskiyi sisir kardesim icardiye barisa solda keremde zahada olsa gonder oraya birebir esleme vardir

Sana baski yaparsa rakip arkada hep birebir olur barisi birebir kim savunacak turkiyede mutlaka topu ya alir alamazsa geriye oynatir baskiyi yapar oyuna baslarsin

Hocalarin esnek olup sacma sapan topla cikma manyakligindan vazgecmesi lazim

Ayrica su maximin bize bu hali kilosu ile arabistandan gelse 3 ay sonra kadroya alinirdi orasi kesin

Transferlerden bahsediliyor da unutulan önemli bir konu var

Bu takim hoca da önce 13. Oldu

Daha önce 8. Oldugumuz bjr sezondan sonra tam 12 transfer yapildi ve sampiyonluk geldi

22/23 sezonu da ayni sekilde gerekli transferler yapildi ve sampiyon olduk

13. Olmus bir takimin özgüveni bitmistir,2-3 oyuncu transferi ile bu isi toparlamak mümkün degildir

Bu gercegi unutmamak gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt