Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki sezon da takim 190 puan toplamis

Bu 190 puani toplarken hic mi olumlu bir is olmamis,sansa mi toplanmis,büyükeksi federasyonu mu etki etmis

Biraz insaf

Takim son iki sezonu 5. Tamamlamis gibi konusmaya gerek yok

Iyi maclarimiz oldu kötü maclarimiz oldu ama son iki sezona bakinca genel olarak son derece basarili sezonlar gecirdik

Bunun aksini iddia etmek bana sacma geliyor acikcasi

???

Aynısını şu anda Jelert'e yapıyor. Dün gelen adamlar kadroya giriyor başka takımda bizim beyefendi 10. haftadan önce olmaz diyor neden evlatçı. Terim'i bitiren ki çok severim bu evlatçı bakışı idi.

Okan hoca bu aralar elestirilmeyi bir hayli hak ediyor ama isin ucunu kacirmayalim. Belli ki Jelert gercekten sakat ve hazir degil. Okan hoca napsin? Zorla mi oynatacak? Ben evlatcilik yaptigini da görmedim. Yeri geldi Kerem'i bile kesti kadrodan.

"Juventus'un bazı oyuncularla yollarını ayırması gerekiyor ve McKennie'nin durumu en hassas olanlardan biri. Orta saha oyuncusu Temmuz ayında Aston Villa'ya transfer olmayı reddetti, Serie A'dan Fiorentina onunla ilgilendi ancak yüksek maaşı bir yana, oyuncu bu teklife pek sıcak bakmadı. MLS'ye dönüş ihtimali devam ediyor ancak Avrupa'da yeni bir seçenek ortaya çıkabilir. http://Calciomercato.it'in edindiği bilgilere göre Galatasaray, orta sahasını güçlendirmek için Weston McKennie ile ilgileniyor. Ancak Türk kulübü bu transferle ilgili son bir hamle yapmadan ve Juventuslu oyuncuyu Türkiye'ye gelmeye ikna etmeden önce, Şampiyonlar Ligi play-off'unda Young Boys'a karşı oynayacakları maçları bekleyebilir." (
@maugirzio_russo
@calciomercatoit

Dostlar lütfen yazılanı doğru anlayıp demagoji yapmayalım. Kimse kötü oyun, rezil oyun, bu ne biçim oyun demiyor.

Ortada bir sistem varsa iki sezondur güya bu sisteme göre yapılan transferler neden tutmuyor?
Neden büyük beklentilerle gelen adamlar bu adamlar sisteme uyduramadığımız için pişmaniye oluyor?
Futbolcuların canı istemediğinde başka bir plan devreye sokup maçı alamasak bile neden iyi oyun göremiyoruz?
Gibi sorular soruyoruz.
Bunun cevabı iki senedir şampiyon olduk, şu kadar puan topladık değil yahu. O zaman ben de şunu sorayım, rekor puanla şampiyon olan mükemmel takım neden S.Prag'dan iki maçta toplam 6 gol yedi, neden Ziraat'ten Şubat ayında elendi, Süper Kupa maçında 5 yedi?

"Juventus'un bazı oyuncularla yollarını ayırması gerekiyor ve McKennie'nin durumu en hassas olanlardan biri. Orta saha oyuncusu Temmuz ayında Aston Villa'ya transfer olmayı reddetti, Serie A'dan Fiorentina onunla ilgilendi ancak yüksek maaşı bir yana, oyuncu bu teklife pek sıcak bakmadı. MLS'ye dönüş ihtimali devam ediyor ancak Avrupa'da yeni bir seçenek ortaya çıkabilir. http://Calciomercato.it'in edindiği bilgilere göre Galatasaray, orta sahasını güçlendirmek için Weston McKennie ile ilgileniyor. Ancak Türk kulübü bu transferle ilgili son bir hamle yapmadan ve Juventuslu oyuncuyu Türkiye'ye gelmeye ikna etmeden önce, Şampiyonlar Ligi play-off'unda Young Boys'a karşı oynayacakları maçları bekleyebilir." (
@maugirzio_russo
@calciomercatoit
Bizim hayatimiz beklemekle gecti

Dostlar lütfen yazılanı doğru anlayıp demagoji yapmalım. Kimse kötü oyun, rezil oyun, bu ne biçim oyun demiyor.
Ortada bir sistem varsa iki sezondur güya bu sisteme göre yapılan transferler neden tutmuyor?
Neden büyük beklentilerle gelen adamlar bu adamlar sisteme uyduramadığımız için pişmaniye oluyor?
Futbolcuların canı istemediğinde başka bir plan devreye sokup maçı alamasak bile neden iyi oyun göremiyoruz?
Gibi sorular soruyoruz. Bunun cevabı iki senedir şampiyon olduk, şu kadar puan topladık değil yahu. O zaman ben de şunu sorayım, rekor puanla şampiyon olan mükemmel takım neden S.Prag'dan iki maçta toplam 6 gol yedi, neden Ziraat'ten Şubat ayında elendi, Süper Kupa maçında 5 yedi?
valla anlamıyorum milleti sistemin açıklarını eleştirince sanki hocaya ana bacı sövmüş oluyoruz. bu kafayı bi türlü anlayamayacağım

Iki sezon da takim 190 puan toplamis

Bu 190 puani toplarken hic mi olumlu bir is olmamis,sansa mi toplanmis,büyükeksi federasyonu mu etki etmis

Biraz insaf

Takim son iki sezonu 5. Tamamlamis gibi konusmaya gerek yok

Iyi maclarimiz oldu kötü maclarimiz oldu ama son iki sezona bakinca genel olarak son derece basarili sezonlar gecirdik

Bunun aksini iddia etmek bana sacma geliyor acikcasi
Eski kıraathanelerde 7/24 okey oynayan ve sürekli siyaset konuşan masalar olurdu. Bu forumda da benzeri var. Onları çok ciddiye almamak gerek. Forumdaki akışı canlı tutuyorlar sadece.

Dostlar lütfen yazılanı doğru anlayıp demagoji yapmayalım. Kimse kötü oyun, rezil oyun, bu ne biçim oyun demiyor.

Gibi sorular soruyoruz.
Bunun cevabı iki senedir şampiyon olduk, şu kadar puan topladık değil yahu. O zaman ben de şunu sorayım, rekor puanla şampiyon olan mükemmel takım neden S.Prag'dan iki maçta toplam 6 gol yedi, neden Ziraat'ten Şubat ayında elendi, Süper Kupa maçında 5 yedi?
Ilk prag maçida kotuyduk onlarda balik hafizasi var galiba.Icardi son dk atmasa 2 2 bitecekti.O mactada deli gibi geçiş yiyorduk.

valla anlamıyorum milleti sistemin açıklarını eleştirince sanki hocaya ana bacı sövmüş oluyoruz. bu kafayı bi türlü anlayamayacağım
Yok abi hiç bir şey söylemeyeceğiz. Fatih hocanın oyununu eleştirirsin vay efendim sen FT düşmanısın. Okan'ın transferlerini eleştirirsin vay efendim bu adam iki senedir nasıl şampiyon oldu. El yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış diye bir laf var, tam bizim memleketin insanına uygun bu söz. Şu an olimpiyatlarda yaşanıyor işte bu canlı canlı :)

Eski kıraathanelerde 7/24 okey oynayan ve sürekli siyaset konuşan masalar olurdu. Bu forumda da benzeri var. Onları çok ciddiye almamak gerek. Forumdaki akışı canlı tutuyorlar sadece.
Seni ciddiye alırız bir mühim insaan sensin. Kimseyi eleştirmeyin arkadaşlar herşeyi tospembe gorun

Yok abi hiç bir şey söylemeyeceğiz. Fatih hocanın oyununu eleştirirsin vay efendim sene FT düşmanısın. Okan'ın transferlerini eleştirirsin vay efendim bu adam iki senedir nasıl şampiyon oldu. El yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış diye bir laf var, tam bizim memleketin insanına uygun bu söz. Şu an olimpiyatlarda yaşanıyor işte bu canlı canlı :)
hele bi de bu eleştirilere kendini ingiliz prensi gibi görüp üst perdeden konuşanlar var onlar tam komedi :) bi konuda yanlış düşünüyor olmaları kesinlikle imkansız, her boku onlar bilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt