Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutlu Akpınar: "Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak, burası kesinleşmeye başladı. Birinci tercihi Fransa, ikinci sıra; İtalya ve İspanya. Menajeri farklı ülkelerde görüşmeler gerçekleşiyor. Bonservisle mi gider yoksa opsiyonlu kiralık mı gider bunun üzerine görüşülüyor."

Kutlu Akpınar: "Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak, burası kesinleşmeye başladı. Birinci tercihi Fransa, ikinci sıra; İtalya ve İspanya. Menajeri farklı ülkelerde görüşmeler gerçekleşiyor. Bonservisle mi gider yoksa opsiyonlu kiralık mı gider bunun üzerine görüşülüyor."
Demek ki kalıyor Kerem.

Kerem gitsin diyordum, dün Baris ve Ziyech‘i gördükten sonra kalsa daha mi iyi olur acaba diyorum

Yunus ayrılmak istiyo sakız parasına kiralıyosun Abdülkerim sallantıdayken elindeki en potansiyelli yerli stoperi saçma sapan bir klübe peşkeş çekiyosun, rotasyonda ihtiyacın var berkan ayrılmak istiyo beleşe kiralıyosun piyasanın bir enayisi biziz galiba

Hem Zaha hem kerem gitmemeli biri kalmalı Zaha gideceğine göre kerem kalmalı ikisinin birden yerini dolduramazlar çünkü

Belli ki bu saatten sonra sadece bir oyuncu giderse yerine oyuncu alırız. Abdülkerim giderse yerli bir stoper, Zaha giderse yabancı bir kanat, Köhn giderse yabancı bir sol bek

Ki bunların içinden de sadece Zaha nın gideceği konuşuluyor şu anda

Zahadan gelen parayı rabiota gömsünler , acunaya fitim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acunayı bende istemem fakat köhnden kötü olma ihtimali yok.
Transferde nereden tutsak elde kalıyor.
Evet hocanın dediği gibi transfer işinin çok zor.Piyasada alabileceğin oyuncular farklı sebeplerden dolayı çok sınırlı hale gelebiliyor.

Ama en önemlisi bu işi bilmek.Oyuncu analizini iyi yapmak.İş bitirici yönetici güven veren yöneticin olacak.Çalışmalara sezon devam ederken başlayacaksın.Bunlardan hiçbirisi yok bizde.Erden timur gibi bir adam bile bırakmak zorunda kaldı.Heleki bir limit yalanı var tam bir kepazelik.
Ondan sonra tabiki transferde başarısız olursun

Şampiyon olmuşuz o kadar satış olmuş sponsorluk gelirleri falan varken camia muaazam bir hava yakalamışken sırf kendi menfeati ve genel kuruldaki Galatasaraylılıkla alakası olmayan liseci zihniyetin dinazorlarını mutlu etmek için Uefa başımızda cümlesini kuracak kadar samimiyetsiz yalancı bir başkan varken bunları yaşamamız çok normal.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem Zaha hem kerem gitmemeli biri kalmalı Zaha gideceğine göre kerem kalmalı ikisinin birden yerini dolduramazlar çünkü
Kerem, Yunus, Barış, Kaan, Abdülkerim, Berkan filan bu saatten sonra Okan Hocanın herhangi bir yerli oyuncusunun gitmesine izin vereceğini sanmıyorum

Hafta içinde Kerem i maç sonunda Abdülkerim i nasıl savunduğunu gördükten sonra her ikisinin de takımda kalacağına inanıyorum geçen sene bırakıp giden Berkan ı yeniden kazandı mesela şimdi Yunus u kazanmaya çalışıyor

Ama Zaha hakkındaki açıklamalarına bakıyorum giderse gitsin takımda kalırsa da kullanırız gibi düşünüyor. Bir benzerini de Köhn için de düşünüyorum Rusya ya transferi olsaydı seve seve gönderirdi ama takımda kaldı gibi görünüyor Köhn de eğer bilmediğimiz başka bir talibi yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt