Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo’yu hiç izlemesem bile mantıklı olmasının nedeni İtalya altyapılı olması, Fransa liginde çıkış yapması, fiziksel olarak üstün özellikleri ve genç olması

Şu an Dursun Özbek’ten memnunum çünkü geçmiş yönetimlere göre daha iyi. Okan Hoca’ya karışmıyor, saçma sapan açıklamalar yapmıyor, transferlerde de yanlışlarından çok doğruları var. Zaman zaman gerçekten çok iyi transferler yapıyor.

Özhan Canaydın’dan başlayıp Burak Elmas dönemine kadar (Dursun Özbek’in ilk dönemi dahil) buraya 100 skandal yazabiliriz.
Kulüp yönetimin kulübün haklarını savunamıyorsa, siyasetçilerle saçma sapan pozlar veriyorsa, kulübün en geniş transfer harcaması yaptığı dönemde Hatip gibi boş bir adamla o paraları çarçur edip hala onu ekipte tutuyorsa, davulla zurnayla transfer operasyonlarına gidip elleri hep boş dönüyorsa, zaman zaman skandal açıklamalar yapıyorsa sıkıntılıdır. Florya anlaşmasını o şartlarda yapıyorsa sıkıntılıdır.

Başkanın kendisinde sıkıntı yoksa - ki var - ekibinde sıkıntı vardır ve değiştirmelidir. Cenk Ergün'ü bile taraftar tepkisi olmasa takımda tutuyordu. Ekibi güçlendirse mesela farklı konuşurdum.

Sen memnun olmaya devam edebilirsin ben gerçekleri söylüyorum. Sosyal medyada etkileşim peşinde olanlar yarın takım biraz tökezlese ilk başkana laf edecekler zaten, mevzu samimiyetsizlik burada.

Son düzenleme:
Mustafa Cengiz dönemi de finansal açıdan iyi bir dönem falan değildi, o dönemin mali tablolarını da gördük defalarca. Evet hep bir para sıkıntısı vardı ama onlar da bedava ve yüksek maaşlı bir çok oyuncu aldılar kulübe, bonservis vermekten daha çok zarar verdi. Gelirleri zaten hiç arttıramadılar. Doğru düzgün sponsorluk anlaşması da alamıyorduk. Bu konuda Erden'e kadar bu kadar net bir aksiyon ve geliştirme alan kisme olmadı.

Sadece İrfan Can'ı almamak üzerinden okunamaz ha adam pandemiye ve FFPye denk geldi ama Abdürrahim'in sıradan olarak nitelendirilebilecek Pato ve Alan'ı alamayıp, son gün yan mahalledeki adama 13 m euro vermesi belki de Türk futbol tarihinin en büyük transfer skandalıdır.

Kulüp yönetimin kulübün haklarını savunamıyorsa, siyasetçilerle saçma sapan pozlar veriyorsa, kulübün en geniş transfer harcaması yaptığı dönemde Hatip gibi boş bir adamla o paraları çarçur edip hala onu ekip tutuyorsa. Davulla zurnayla transfer operasyonlarına gidip elleri hep boş dönüyorsa, zaman zaman skandal açıklamalar yapıyorsa sıkıntılıdır. Florya anlaşmasını o şartlarda yapıyorsa sıkıntılıdır.

Başkanın kendisinde sıkıntı yoksa - ki var - ekibinde sıkıntı vardır ve değiştirmelidir. Cenk Ergün'ü bile taraftar tepkisi olmasa takımda tutuyordu. Ekibi güçlendirse mesela farklı konuşurdum.

Sen memnun olmaya devam edebilirsin ben gerçekleri söylüyorum. Sosyal medyada etkileşim peşinde olanlar yarın takım biraz tökezlese ilk başkana laf edecekler zaten, mevzu samimiyetsizlik burada.
Ekibi güçlendirse diyorsunda ,arka planda dönen olayları bilemediğimiz sürece ne diyebiliriz ki.Belkide kendisini aşan konulara gebe.Belkide Erden Timur'un gitmesine şahsi olarak gönlü razı gelmese bile gelen direktifler doğrultusunda mecbur kalmış olamaz mı?Öz irade ile yönetim oluşturamadığın sürece bunları hep tartışacağız.Galatasaray Lisesi ayrı bir dert,idari mülki yönetim ayrı bir alameti farika.Teoride 4x4 lük yönetim istiyoruz .Buda en tabii hakkımız ama pratikte yolda karşılaştıkları tüm negatif durumlarla ne kadar başedebildiği ile ilintili aslında bu konu.İnşallah iyi düşünelim iyi olsun.Ayrıca Keramettin ,bir fon oluşturulacak diye duydum .Sen ne düşünüyorsun bu fon olayına.Birde gerçekten değer kazanılacak arazilerede yatırım yapmak en mantıklısı değilmi???

Gerekli transferleri yaparsak fbliler önumuzdeki sezon yine euroleague, sultanlar ligi falan kovalayacak 😋😋😋

İnşallah zorunlu opsiyon olmadan göndermeyiz yoksa 1 yıl sonra geri döner bize.

Ekibi güçlendirse diyorsunda ,arka planda dönen olayları bilemediğimiz sürece ne diyebiliriz ki.Belkide kendisini aşan konulara gebe.Belkide Erden Timur'un gitmesine şahsi olarak gönlü razı gelmese bile gelen direktifler doğrultusunda mecbur kalmış olamaz mı?Öz irade ile yönetim oluşturamadığın sürece bunları hep tartışacağız.Galatasaray Lisesi ayrı bir dert,idari mülki yönetim ayrı bir alameti farika.Teoride 4x4 lük yönetim istiyoruz .Buda en tabii hakkımız ama pratikte yolda karşılaştıkları tüm negatif durumlarla ne kadar başedebildiği ile ilintili aslında bu konu.İnşallah iyi düşünelim iyi olsun.Ayrıca Keramettin ,bir fon oluşturulacak diye duydum .Sen ne düşünüyorsun bu fon olayına.Birde gerçekten değer kazanılacak arazilerede yatırım yapmak en mantıklısı değilmi???
Fon olayı zaten ET'nin önerisiydi ilk seçimlerde.

Kulüplerin yıllık ortalama zarar miktarlarını faiz gelirinden karşılayabilecek fon olursa örneğin yılda 10 milyon euro zarar ediyorsun ortalama, 10 milyon euro getiren bir fon oluşturalım, kulüp zarar etmesin, o fonun diğer gelirleri de farklı kalemlere harcansın alt yapı, tesis vs gibi bir stratejiydi.

O dönem için öngörülen rakamların yarısına verildi Florya ihalesi, bu durumda da doğru yönetilmedi zaten mevcut yönetimde finansal konularda kulübü üste taşıyacak kimse yok, şu an için bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Diğer konu da eğer birileri yönetiyor diyorsan ben bu konulara inanmıyorum, böyle olduğunu düşünsem açıkçası kulübüm de olsa takip etmem. Bu sonu belli bir oyunun sahnede sergilenmesi olur çünkü.

Mustafa Cengiz dönemi de finansal açıdan iyi bir dönem falan değildi, o dönemin mali tablolarını da gördük defalarca. Evet hep bir para sıkıntısı vardı ama onlar da bedava ve yüksek maaşlı bir çok oyuncu aldılar kulübe, bonservis vermekten daha çok zarar verdi. Gelirleri zaten hiç arttıramadılar. Doğru düzgün sponsorluk anlaşması da alamıyorduk. Bu konuda Erden'e kadar bu kadar net bir aksiyon ve geliştirme alan kisme olmadı.

Sadece İrfan Can'ı almamak üzerinden okunamaz ha adam pandemiye ve FFPye denk geldi ama Abdürrahim'in sıradan olarak nitelendirilebilecek Pato ve Alan'ı alamayıp, son gün yan mahalledeki adama 13 m euro vermesi belki de Türk futbol tarihinin en büyük transfer skandalıdır.
Bir de Modeste olayı vardı.Bütün forum gece gündüz Modeste ile yatıp kalkıyordu.
O hangi dönemdi?

Bir de Modeste olayı vardı.Bütün forum gece gündüz Modeste ile yatıp kalkıyordu.
O hangi dönemdi?
Gomis'in gittiği, yerine adam alınamadığı, Şampiyonlar ligine Eren Derdiyokla çıkmak zorunda kaldığımız sene. O sene forvetimiz olsa gruptan çıkardık, Porto maçlarında muhteşem oynayıp atamamıştık.

Unutmamak lazım, o dönem Cornelius ile anlaştık ancak Belhanda'nın bonusunu hesap edemedikleri için son anda FFP'den para kalmadığının farkına vardılar ve transfer gerçekleşemedi.

Sezona Etebo orta sahasıyla girdik yani neler yazılır da, uzatmayayım. En basiti zemine bakmayı becerebilseler o son sezon şampiyon olurduk.

Kulüp yönetimin kulübün haklarını savunamıyorsa, siyasetçilerle saçma sapan pozlar veriyorsa, kulübün en geniş transfer harcaması yaptığı dönemde Hatip gibi boş bir adamla o paraları çarçur edip hala onu ekipte tutuyorsa, davulla zurnayla transfer operasyonlarına gidip elleri hep boş dönüyorsa, zaman zaman skandal açıklamalar yapıyorsa sıkıntılıdır. Florya anlaşmasını o şartlarda yapıyorsa sıkıntılıdır.

Dediklerine katılıyorum zaten. Kulüp yönetiminden memnunum derken aslında yanlış ifade ettim. Memnunum derken, önceki yönetimlere kıyasla daha iyiler anlamında söylemek istedim, yoksa ben de öyle memnun falan değilim. Son 20 yıldaki yönetimlerle kıyaslarsam, şu anki yönetimi seçerdim. Bu da onların başarılı olduklarından değil, önceki yönetimlerin daha skandal olmasındandır.

Yanlış hatırlamıyorsam şimdi girip bakamayacağım Beşiktaş 4.5 milyara yakın payı halka açık taraftan toplamayı hedefledi, en az yarısında patladılar ve bedelli karşılık bulmadı. Biz 3.2 civarı hedefledik, neredeyse ilk turda verdik hepsini.

Yatırımcının güveni açısından iyi bir gösterge ama bokunu çıkarmamak lazım. Bedelli sermaye arttırımı bir şirket için ben bu işi döndüremiyorum, bana yardım edin çığlığıdır, yapmak da iyi bir şey falan değildir. Özellikle borsa yatırımcısı için kötü bir süreçtir, şirketin çoğu zaman kendi kendini döndüremediğinin göstergesidir.

Fon olayı zaten ET'nin önerisiydi ilk seçimlerde.

Kulüplerin yıllık ortalama zarar miktarlarını faiz gelirinden karşılayabilecek fon olursa örneğin yılda 10 milyon euro zarar ediyorsun ortalama, 10 milyon euro getiren bir fon oluşturalım, kulüp zarar etmesin, o fonun diğer gelirleri de farklı kalemlere harcansın alt yapı, tesis vs gibi bir stratejiydi.

O dönem için öngörülen rakamların yarısına verildi Florya ihalesi, bu durumda da doğru yönetilmedi zaten mevcut yönetimde finansal konularda kulübü üste taşıyacak kimse yok, şu an için bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Diğer konu da eğer birileri yönetiyor diyorsan ben bu konulara inanmıyorum, böyle olduğunu düşünsem açıkçası kulübüm de olsa takip etmem. Bu sonu belli bir oyunun sahnede sergilenmesi olur çünkü.
Yok okadar değilde ,Mesela Erden Timur olayının perde arkasını bile bilmiyoruz .Nelere maruz kaldılar,neler oldu.Bence çok belirsiz herşey net değil. Bu anlamda söyledim.Kimse konuşmuyor yada konuşamıyor.Çok merak ediyorum başkan neden aslanlar gibi arkasında durmadı/duramadı.

Davinson Sanchez: “Bu sene Avrupa’da önemli hedeflere ulaşmak için bir başrol oyuncusu olarak burada bulunmak ve tarih yazmaya devam etmek istiyorum.” (DHA)

Bu sezonki kaptanlar

Icardi
Apo
Sanchez
Kaan

Olmalilar. 4ü de agir liderler. Ardindan lemina Torreira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt