Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.727
- 14.580
- 2.623
Singo’yu hiç izlemesem bile mantıklı olmasının nedeni İtalya altyapılı olması, Fransa liginde çıkış yapması, fiziksel olarak üstün özellikleri ve genç olması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok doğru hatırlıyorsun.İkiside Rahmetli Mustafa Cengiz zamanında takıma katıldılar.Cagne ve falcao da rahmetli baskan zamaninda alinmamis miydi ? Yanlis mi hatirliyorum
Kulüp yönetimin kulübün haklarını savunamıyorsa, siyasetçilerle saçma sapan pozlar veriyorsa, kulübün en geniş transfer harcaması yaptığı dönemde Hatip gibi boş bir adamla o paraları çarçur edip hala onu ekipte tutuyorsa, davulla zurnayla transfer operasyonlarına gidip elleri hep boş dönüyorsa, zaman zaman skandal açıklamalar yapıyorsa sıkıntılıdır. Florya anlaşmasını o şartlarda yapıyorsa sıkıntılıdır.Şu an Dursun Özbek’ten memnunum çünkü geçmiş yönetimlere göre daha iyi. Okan Hoca’ya karışmıyor, saçma sapan açıklamalar yapmıyor, transferlerde de yanlışlarından çok doğruları var. Zaman zaman gerçekten çok iyi transferler yapıyor.
Özhan Canaydın’dan başlayıp Burak Elmas dönemine kadar (Dursun Özbek’in ilk dönemi dahil) buraya 100 skandal yazabiliriz.
@Okan Mason Mason göreveHer an evi soyulabilir.
Ekibi güçlendirse diyorsunda ,arka planda dönen olayları bilemediğimiz sürece ne diyebiliriz ki.Belkide kendisini aşan konulara gebe.Belkide Erden Timur'un gitmesine şahsi olarak gönlü razı gelmese bile gelen direktifler doğrultusunda mecbur kalmış olamaz mı?Öz irade ile yönetim oluşturamadığın sürece bunları hep tartışacağız.Galatasaray Lisesi ayrı bir dert,idari mülki yönetim ayrı bir alameti farika.Teoride 4x4 lük yönetim istiyoruz .Buda en tabii hakkımız ama pratikte yolda karşılaştıkları tüm negatif durumlarla ne kadar başedebildiği ile ilintili aslında bu konu.İnşallah iyi düşünelim iyi olsun.Ayrıca Keramettin ,bir fon oluşturulacak diye duydum .Sen ne düşünüyorsun bu fon olayına.Birde gerçekten değer kazanılacak arazilerede yatırım yapmak en mantıklısı değilmi???Kulüp yönetimin kulübün haklarını savunamıyorsa, siyasetçilerle saçma sapan pozlar veriyorsa, kulübün en geniş transfer harcaması yaptığı dönemde Hatip gibi boş bir adamla o paraları çarçur edip hala onu ekip tutuyorsa. Davulla zurnayla transfer operasyonlarına gidip elleri hep boş dönüyorsa, zaman zaman skandal açıklamalar yapıyorsa sıkıntılıdır. Florya anlaşmasını o şartlarda yapıyorsa sıkıntılıdır.
Başkanın kendisinde sıkıntı yoksa - ki var - ekibinde sıkıntı vardır ve değiştirmelidir. Cenk Ergün'ü bile taraftar tepkisi olmasa takımda tutuyordu. Ekibi güçlendirse mesela farklı konuşurdum.
Sen memnun olmaya devam edebilirsin ben gerçekleri söylüyorum. Sosyal medyada etkileşim peşinde olanlar yarın takım biraz tökezlese ilk başkana laf edecekler zaten, mevzu samimiyetsizlik burada.
Fon olayı zaten ET'nin önerisiydi ilk seçimlerde.Ekibi güçlendirse diyorsunda ,arka planda dönen olayları bilemediğimiz sürece ne diyebiliriz ki.Belkide kendisini aşan konulara gebe.Belkide Erden Timur'un gitmesine şahsi olarak gönlü razı gelmese bile gelen direktifler doğrultusunda mecbur kalmış olamaz mı?Öz irade ile yönetim oluşturamadığın sürece bunları hep tartışacağız.Galatasaray Lisesi ayrı bir dert,idari mülki yönetim ayrı bir alameti farika.Teoride 4x4 lük yönetim istiyoruz .Buda en tabii hakkımız ama pratikte yolda karşılaştıkları tüm negatif durumlarla ne kadar başedebildiği ile ilintili aslında bu konu.İnşallah iyi düşünelim iyi olsun.Ayrıca Keramettin ,bir fon oluşturulacak diye duydum .Sen ne düşünüyorsun bu fon olayına.Birde gerçekten değer kazanılacak arazilerede yatırım yapmak en mantıklısı değilmi???
Bir de Modeste olayı vardı.Bütün forum gece gündüz Modeste ile yatıp kalkıyordu.Mustafa Cengiz dönemi de finansal açıdan iyi bir dönem falan değildi, o dönemin mali tablolarını da gördük defalarca. Evet hep bir para sıkıntısı vardı ama onlar da bedava ve yüksek maaşlı bir çok oyuncu aldılar kulübe, bonservis vermekten daha çok zarar verdi. Gelirleri zaten hiç arttıramadılar. Doğru düzgün sponsorluk anlaşması da alamıyorduk. Bu konuda Erden'e kadar bu kadar net bir aksiyon ve geliştirme alan kisme olmadı.
Sadece İrfan Can'ı almamak üzerinden okunamaz ha adam pandemiye ve FFPye denk geldi ama Abdürrahim'in sıradan olarak nitelendirilebilecek Pato ve Alan'ı alamayıp, son gün yan mahalledeki adama 13 m euro vermesi belki de Türk futbol tarihinin en büyük transfer skandalıdır.
Gomis'in gittiği, yerine adam alınamadığı, Şampiyonlar ligine Eren Derdiyokla çıkmak zorunda kaldığımız sene. O sene forvetimiz olsa gruptan çıkardık, Porto maçlarında muhteşem oynayıp atamamıştık.
Bir de Modeste olayı vardı.Bütün forum gece gündüz Modeste ile yatıp kalkıyordu.
O hangi dönemdi?
Dediklerine katılıyorum zaten. Kulüp yönetiminden memnunum derken aslında yanlış ifade ettim. Memnunum derken, önceki yönetimlere kıyasla daha iyiler anlamında söylemek istedim, yoksa ben de öyle memnun falan değilim. Son 20 yıldaki yönetimlerle kıyaslarsam, şu anki yönetimi seçerdim. Bu da onların başarılı olduklarından değil, önceki yönetimlerin daha skandal olmasındandır.Kulüp yönetimin kulübün haklarını savunamıyorsa, siyasetçilerle saçma sapan pozlar veriyorsa, kulübün en geniş transfer harcaması yaptığı dönemde Hatip gibi boş bir adamla o paraları çarçur edip hala onu ekipte tutuyorsa, davulla zurnayla transfer operasyonlarına gidip elleri hep boş dönüyorsa, zaman zaman skandal açıklamalar yapıyorsa sıkıntılıdır. Florya anlaşmasını o şartlarda yapıyorsa sıkıntılıdır.
Başkanın kendisinde sıkıntı yoksa - ki var - ekibinde sıkıntı vardır ve değiştirmelidir. Cenk Ergün'ü bile taraftar tepkisi olmasa takımda tutuyordu. Ekibi güçlendirse mesela farklı konuşurdum.
Sen memnun olmaya devam edebilirsin ben gerçekleri söylüyorum. Sosyal medyada etkileşim peşinde olanlar yarın takım biraz tökezlese ilk başkana laf edecekler zaten, mevzu samimiyetsizlik burada.
Yok okadar değilde ,Mesela Erden Timur olayının perde arkasını bile bilmiyoruz .Nelere maruz kaldılar,neler oldu.Bence çok belirsiz herşey net değil. Bu anlamda söyledim.Kimse konuşmuyor yada konuşamıyor.Çok merak ediyorum başkan neden aslanlar gibi arkasında durmadı/duramadı.Fon olayı zaten ET'nin önerisiydi ilk seçimlerde.
Kulüplerin yıllık ortalama zarar miktarlarını faiz gelirinden karşılayabilecek fon olursa örneğin yılda 10 milyon euro zarar ediyorsun ortalama, 10 milyon euro getiren bir fon oluşturalım, kulüp zarar etmesin, o fonun diğer gelirleri de farklı kalemlere harcansın alt yapı, tesis vs gibi bir stratejiydi.
O dönem için öngörülen rakamların yarısına verildi Florya ihalesi, bu durumda da doğru yönetilmedi zaten mevcut yönetimde finansal konularda kulübü üste taşıyacak kimse yok, şu an için bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Diğer konu da eğer birileri yönetiyor diyorsan ben bu konulara inanmıyorum, böyle olduğunu düşünsem açıkçası kulübüm de olsa takip etmem. Bu sonu belli bir oyunun sahnede sergilenmesi olur çünkü.
Sıcaktan kaçıp Antalya'ya gelmek mi?istanbulun bu kadar sıcak olması saçma bi iş
Acil tatil tarihim gelse de antalyaya kaçsam bıktım vallahi sıcaklardan