Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum ben baskani yonetimi savunmuyorum ama ortada taraftarin abarttigi gibi bir rezillik soz konusu degil.. Unal aysalli donem dahil bizde her donem transfer rezillikleri olmustur taraftara bakinca sanirsin yillardir hersey muhtesem yapiliyor Turkiye burasi
Hiçbir zaman yapılmıyor işte.
Franky cuesta jelert kutucu sallai jakobs(sezonun yarısı yok) hepsi yanlış transfer

Aceleye gerek yok yav kaleci o kadar önemli bir mevki değil. Son günleri bekleyelim fırsat transferi olabilir.

Lanet olsun sommeryi sokacaklar

ORTEGAYI ALIN BARI. O da cok iyi

Hayatta demezler, halukta dedirtmez, youtubeda ok iyi geliri var su an , bozmaz asla duzeni
Can neye takılıyorum biliyormusun:Başkan hemen sezon sonundaki gün dediki :3-4 transferimiz hazır.Ya açıklamıyorlar saklıyorlar.Yada gerçekten ne bileyim niye dediğini??
Buna ne diyorsun.Hatırlıyorsundur kesin bu söylemini.

Osi, Ederson ve sonra Singo/Akanji alsak beni su 1 hafta da tatmin eder. Kalanlari da firsat bakariz.

abi sokarım ben şimdi yok kasada şu para var o para var bu var şöyle uçuyoruz böyle falan filan.Sağ bekte Sallai , orta sahada Sara'yla mı oynayacak yani bu takım işin sonunda

Barış Alper’i bir takım olarak betimle desen Leipzig derim tam oranın topçusu ikisi de aynı sponsora bağlı.

Leipzig’in bu zamana kadar Bay için gelmemesine şaşmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt