Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Ön eleme oynasak yine patlarmışız demek ki bu vurdumduymazlıkla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatta demezler, halukta dedirtmez, youtubeda ok iyi geliri var su an , bozmaz asla duzeniOzamanda desinler ki HY biizim basın sözcümüzdür)) Tek ona güvenin.
Hiçbir zaman yapılmıyor işte.Dostum ben baskani yonetimi savunmuyorum ama ortada taraftarin abarttigi gibi bir rezillik soz konusu degil.. Unal aysalli donem dahil bizde her donem transfer rezillikleri olmustur taraftara bakinca sanirsin yillardir hersey muhtesem yapiliyor Turkiye burasi
Lanet okuma cuma vakti. Hallolur her şey.Lanet olsun baya eksik ile baslayacagiz lige
Can neye takılıyorum biliyormusun:Başkan hemen sezon sonundaki gün dediki :3-4 transferimiz hazır.Ya açıklamıyorlar saklıyorlar.Yada gerçekten ne bileyim niye dediğini??Hayatta demezler, halukta dedirtmez, youtubeda ok iyi geliri var su an , bozmaz asla duzeni
5mdan fazla bonservis ve maaş verilmemeli. Kaleciliği iyi olup olmadığı bile şüpheliCiti traffordu aldigina göre edersonu ucuza birakir bize herhal
Katılıyorumda ozaman aslanlar gibi çıkıp net Günay bizim aslan kalecimizdir demelisin.Kaleci bakıyoruz dememelisin.Ya o ya bu.Aceleye gerek yok yav kaleci o kadar önemli bir mevki değil. Son günleri bekleyelim fırsat transferi olabilir.
Saraya 20m verdik tabiki o oynayacakabi sokarım ben şimdi yok kasada şu para var o para var bu var şöyle uçuyoruz böyle falan filan.Sağ bekte Sallai , orta sahada Sara'yla mı oynayacak yani bu takım işin sonunda